En sådan grå måndag

​Hej!

Hur mår ni?

Här hos mig är det riktigt grått och imorse regnade så mycket. Det vräkte ner. Var inte alls sugen på att gå upp då men jag kom upp vid halv 11 då boendestöd skulle komma vid 11 så var ju tvungen att gå upp. Men ville inte då det var och är så mörkt och trist. Nu verkar det har slutat regna men det är så grått ute så man är verkligen trött idag. 💤 Fick iaf hjälp med dammsugning när boendestödet kom, behövde verkligen dammsuga igen trots att jag gjorde de för några dagar sen bara. Men när boendestöd gick åt jag lite frukost och lyssnade på spökpodden. Igår kväll och tidigare imorse så lyssnade jag på när Jonas Gardell sommarpratade.

Jag älskar att lyssna på Jonas han är verkligen så härlig och jag älskar hur han berättar om sin senaste bok som handlade om sin mamma. Han har sådan inlevelse när han berättar. Och sen måste jag säga att jag verkligen står upp till honom hur mycket han har stått ut med som HBTQ person. Han är verkligen en förebild.

Och sen då hur gick det med den nya kontaktpersonen. Det gick ju så bra vi hade mycket gemensamt. Vi båda tyckr om historia. Jag tycker ju om historia inte bara när det kommer till crime utan även hur det var förr. Kungar och drottningar. Englands historia älskar jag. Vi båda tycker om att resa, vi är båda bokmal. Ja jag hade verkligen en trevlig stund och det kändes så bra. Hon har islands hästar så jag ska få se dom nån gång. Hon gav mig verkligen en sån energi och lust till att vara kreativ. Så nej jag kommer vilja skriva på papperna. Så nu efter hon har varit här vet jag inte vad jag ska göra. Känner att jag vill läsa, men eftersom hon gav mig sådan energi så vill jag även hitta på något. Men blir nog att läsa eller lyssna på något. Har ingen jättelust att gå ut i det tråkiga vädret. Men som sagt mötet gick bra och jag ser fram emot att ha henne som kontaktperson. Hon är äldre än mig. Men jag anser att det inte spelar någon roll och sen blir jag oftast vänner med folk som är äldre än mig😂 Med det har jag absolut inget emot yngre personer men de är oftast i samma ålder som mig eller äldre.

Hur har eran dag varit?

Kram/Amanda

#nouw #influencer #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

Amanda (Swedish Passport)
Amanda (Swedish Passport),
Åh vad glad jag blir över att höra att du klickade så bra med din nya kontaktperson! Det är ju trots allt ett viktigt uppdrag och då är det ju avgörande att personkemin är bra 😊swedishpassport.com
Michelle
Michelle ,
Det verkar bara vara jag som tycker det är härligt med lite gråare väder och knte så varmt michellefrandell.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229