En produktiv kväll igen

Hej!

Hur mår ni denna söndag?

Jag har inte gjort mycket idag alls, bara tagit det lugnt. känns lite extra skönt att jag inte behöver gå upp 7 imorgon, varje gång jag tänker imorgon måste jag upp tidigt så kommer jag på att jag är ledig. Rätt skön känsla. Igår kväll var en bra kväll för jag hann med många saker så det var ännu en produktiv kväll. Jag hittade en sida där jag kunde se filmen the autopsy of Jane Doe och vad tyckte jag.

Jo eftersom jag hade sett många klipp på youtube där många sa att den var bra så hade jag ganska höga förväntningar men det slutade med att jag blev rätt så besviken. Det var inte så läskig och den är ganska seg, men jag tyckte det var lite obehagligt när man såg hur dom skärde i hennes kropp. Och tanken av att vara instängd i källare med döda kroppar och en kropp som fortfarande lever skrämmer mig lite faktiskt så för de tyckte jag filmen var bra. Men det är ingen film jag kommer se igen. Dock så blev jag överraskad av slutet men nej @Naatly du hade rätt filmen var inte så bra alls. Har helt klart sett bättre skräckfilmer än denna. Annars så efter filmen blev jag sugen på kokta ägg så kokade ägg och sen så läste jag lite bloggar, förberedde ett inlägg till idag. Så igår var jag produktiv. Efter jag har bloggat nu ska jag nog sätta mig och läsa lite och senare blir det middag och en dusch.

Hur är eran söndag?

Filmen handlar kort och gott om att Jane blir hittad av en grupp poliser och körs till en man som är rättsläkare? och har ett litet "bårhus" nere hemma i sin källare. När dom kommer med kroppen och har åkt därifrån börjar märkliga saker hända. Hans son som skulle ha varit på bio med sin flickvän stannar och hjälper sin far. Ju mer tiden går ju konstigare saker sker.... Min reaktion till filmen har ju berättat men detta är ungefär handlingen.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Therese
Therese,
Härligt med en produktiv kväll!www.theresemolander.se
Amandizan
Amandizan,
Ja det är det verkligen😀nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Jag älskar ju skräckfilmer, men blir typ alltid besviken för att de antingen är för överdrivna eller för mesiga. Vet inte vad som ska till för att jag ska bli rädd av en skräckis 😅 Kram fina ❤️nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Nej denna var verkligen inge bra det finns mycket bättre filmer än denna. Älskar också skräckfilmer 😍Kram finaste❤nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229