En produktiv kväll

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår fint, tycker det är riktigt skönt med helg om jag säger så. Får se vad dagen bjuder på det ligger fortfarande snö kvar ute och det snöar lite grann. Men igår kväll så var jag både produktiv och jag hann även ta det lugnt och se på en film på netflix. Jag skrev även ihop ett inlägg som jag skulle ge till personen jag kommer att gästblogga hos imorgon. Och tanken var ju först att jag skulle ta det lugnt och koppla av och sen skriva inlögget. Men under tiden jag ser på filmen börjar mina tankar jobba på hur jag ska skriva och hur osv. Så när filmen var slut då kunde jag bara sätta mig ner och skriva det då jag hade redan funderat ut hur jag skulle skriva. Och jag blev riktig nöjd. Så jag har inte bara filmer och serier som hjälper mig att koppla bort ångest och koppla av, utan det fungerar även som ett sätt att tänka ut inlägg. 😂 Så jag tycker jag var väldigt produktiv igår. Personen jag kommer gästblogga hos kommer även att gästblogga hos mig.

Men nu tillbaka till filmen jag såg igår. Den var verkligen jättebra! Filmen hette Atterados och är en Argentinsk skräckfilm men jag skulle säga mer en thriller som verkligen är bra. Men det finns scener i filmen som är lite läskiga, hoppade även till någon gång. Men jag gillar spanska skräck/thriller filmer för dom vågar tänja på gränserna. Vilket även denna film gjorde. Jag satt fastklistrad nästan så bra var det och de höll igång spänningen hela tiden. Man behövde inte vänta 20 min utan saker börjar hända redan efter 5-10 min vilket jag gillar.👌

Handling: När otäcka fall börjar hända så kopplas en grupp som är specialiserade på paranormala händelser in till sammans med en fd polis. En mors pojke kommer tillbaka trots att han har legat begravd och en mans fru/flickvän plötsliga död gör så att detta team kommer och hjälper till. För dessa dödsfall tyder inte på normala omständigheter utan mer som att det är något som gör att dessa döds fall sker.

Här är trailern och i denna finns det engelskt text så ni förstår vad dom säger. På engelska heter filmen terrified. Den är baserad på en riktig händelse.

Som sagt kolla in filmen det är riktigt bra och det är en film jag kan tänka mig se igen för så bra var den! Inte ofta jag hittar filmer som är såhär bra enligt mig. Nu ska jag svara på lite kommentarer och så får vi se vad jag hittar på. Här ligger det snö och hur ser det ut hos er?

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

emma-matilda
emma-matilda,
Hos oss ligger de ingen snö, och jag hoppas innerligt att den blir borta. 😃www.emmamatildaa.se
Ullie
Ullie,
så glad snön försvann här men kallt o ruggit är det .
oj wow den lät bra faktiskt ska lägga på minnet annars får ja kolla här igen 😊
kikar just på tv där de Gör skräckfilm va skoj
weberskold.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229