En podd dag

Hej och godkväll!

Hur har eran dag varit?

Här har det varit lugna puckar. Jag har äntligen lyssnat ikapp mig på spöktimmen eller nja inte riktigt. Jag är på avsnitt 66 "experiment" och har snart lyssnat klart på det med. Men det som är så himla skönt med lov nu är ju dels att jag får vila upp mig men också så har jag chansen att lyssna ikapp mig på podden spöktimmen. Som sagt jag är på näst sista avsnittet av säsong 5 nu och det finns ju 6 säsonger och äntligen börjar jag närma mg slutet. Eller inte slutet men där alla andra är. Ligger inte så långt efter nu😉 Och idag så laddade jag ner appen Acast, vilket är bra med den appen är att om dom i podden visar en bild så kan man se den på acast samtidigt som de pratar om bilden.

Så kommer bilden på själva appen se ut på telefonen👆

Och självklart kan du söka på poddar även i denna app. Jag förde bara över de poddar jag lyssnade på podcaster till acast. Du behöver inte logga in eller registrera för att lyssna.

Och så här ser det ut i mitt flöde. 👆

Dock så har jag en del avsnitt att radera då de flesta avsnitten av creepypodden och p3 dystopia har jag ju lyssnat på. Sen om du inte vill lyssna på bara svenska poddar finns det poddar från hela världen som du kan lyssna på. Vilket jag tycker är så bra. Men som sagt jag har några avsnitt kvar av spöktimmen men jag börjar komma ifatt alla vilket är så kul från att vara på avsnitt 40 till avsnitt 66. Lite de som är charmen med att ha semester för då kan jag ta mig i genom avsnitt fortare vilket jag inte skulle hinna om jag tex går i skolan. Så jag tycker det är så kul att jag äntligen börjar komma ifatt och kan hänga med. Har liksom känt mig lite utanför. Men nu börjar jag ju redan få lite sått ångest över att jag snart är klar och kommit ifatt. Jag vill ju inte att det ska ta slut. Så har du några bra tips på poddar? Går lika bra med engelska poddar som svenska. Fler som använder acast? @Annaasvensson använder du också acast när du lyssnar på spöktimmen?

Ikväll ska jag roa mig med att raka mina ben med min epilator. Jag ser inte fram emot det men ju mindre hårstrån desto mindre ont gör det. Så lika bra att ta det nu när det inte gör så ont och man sen inte behöver sitta i två h bara för man inte gjorde det tidigare. Och varje gång jag drar ut på det undrar jag varför jag inte tog tag i det tidigare, för då behöver det ju inte ta sån lång tid.😞

Skulle ni vilja ha ett inlägg där jag skriver i en lista vilka mina favorit avsnitt är av podden spöktimmen?

Kram/Amanda

#nouw #nouwinfluencer #poddar #acast #semester

Gillar

Kommentarer

asemartensson
asemartensson,
Du lyssnar jämt på podd du 😊 skönt om man gillar de nouw.com/asemartensson
Amandizan
Amandizan,
Ja det är ett sätt för mig att fly vardagen 😊nouw.com/amandizan
Annaasvensson
Annaasvensson,
Jag lyssnar på spöktimmen via Spotify 😍nouw.com/annaasvensson
Amandizan
Amandizan,
Aha ja det går ju lika bra det med😍nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229