En påminnelse till mig och till er

Hej!

Hur har eran dag varit?

Här har det inte hänt så mycket sen sist. Tagit det mest lugnt här kollat på den nya tarotkortleken lite då när jag vände på den så kom det upp ett kort som direkt hade ett budskap med sig till mig. Det är 78 kort men att just det kortet var det som låg längst upp var inget sammanträffande. Kortet betydde att jag inte ska tvivla på mig själv och ha fokus och tro på mig själv.

Så här såg kortet ut när jag vände på kortleken vill man se baksidan av kortleken så kan man kolla mitt förra inlägg. Jag förstod på en gång att det var direkt till mig. För dom senaste dagarna har jag tvivlat en del på mig själv och kanske tappat fokuset lite men när jag satte mig ner och skrev ner tolkningen som den hade åt mig så kände jag direkt att nej här ska inte slutas kämpa för mina drömmar. Jag ska tro på mig själv lyssna på vad mitt hjärta innerst inne vill och göra sånt som får mig att må bra. Det jag redan gör såklart men kändes som änglarna förstod att jag behövde en liten påminnelse. Så jag kommer fortsätta göra det jag redan gör.

Så jag har sökt några lägenheter till efter jag fick budskapet, för jag vet att jag kommer flytta härifrån, jag vet att jag kommer få må bra och göra det jag vill. Men för att komma dit måste jag som kortet säger "believe in myself! Listen to my heart. And do what gives me joy" Så nu känner jag att jag är på banan igen jag ska jobba för mina drömmar. Jag har dom senaste dagarna inte alls känts ett stort hopp om vissa drömmar eller att jag kommer få flytta osv. Helt enkelt tvivlat en del på mig. Att inte lyssna på denna rösten som säger emot vad jag innerst inne vill är inte alltid lätt. Speciellt om man kommer från en sån bakgrund som mig och har haft/har ångest,psykisk ohälsa så är vissa dagar tuffare att stå emot.

Känner även nu att jag gärna vill dela med mig av kortets betydelse till er och ge er som precis som för mig har ni säkert vissa dagar som är lite tuffare och ni känner att ni tvivlar på er själva. Så Believe in yourself! Listen to your heart. Do what gives you joy.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #änglar #budskap

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Tro på sig själv och lyssna på sitt eget hjärta är det allra viktigaste vi kan göra för och med oss självakamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Ja det är ju det och det är så himla viktigt också nouw.com/amandizan
Moa Larsson
Moa Larsson,
Älskar verkligen hur godhjärtad du är, och önskar att jag var likadan på daglig basis. Så fin påminnelse! 🖤moafidelie.com
Amandizan
Amandizan,
Åh tack gumman jag tror nog allt du också är godhjärtad ska du senouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229