En mysig kväll med en bok

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bra har återfått lite energi nu från igår, igår kväll gjorde jag inte så mycket mer var helt slut och sov en stund på soffan. Var faktiskt riktigt skönt att gå och lägga sig. Men Jag läste lite bloggar och sen kände jag att nej nu ska jag sätta mig med en bok och läsa. Vilket jag också gjorde. Blev en bok och ett glas vin igår. Riktig mysig kväll som jag ville. Slutade med att jag läste ut boken "och sen var hon borta" som jag har skrivit om tidigare, och nu äntligen tog jag tag i det och läste ut den.

Och jag kan ärligt säga att denna boken är en av dom bästa böckerna jag har läst. Grymt bra de sista 100 sidorna kunde jag inte släppa boken, hade ca 100 sidor kvar bara och från första stund när jag började läsa boken så höll den ett fast grepp och jag ville fortsätta läsa. Detta är en bok man ska läsa innan man dör. Jag köpte boken på willys när jag hämtade fläkten och nu idag är jag glad att jag läste den. Lisa Jewell är en ny favoritförfattare och innan jag la mig igår kollade jag om hade skrivit fler böcker, vilket hon hade😍

Handling: En dag försvinner Laurels dotter Ellie hon är 15 år och en dag precis innan hon ska ha sitt examens prov försvinner hon, spårlöst. Hennes mamma Laurel ger inte upp letar och är helt förtvivlad åren går och hon hittas inte. En dag går hon in på ett cafe och sätter sig, ho vill ha en nystart och komma vidare. Ho träffar en man och blir kär. Och det kommer visa sig att dom har en del gemensamt, och det får henne att fundera på vad dom hände med Ellie Jag tänker inte ge ut så mycket mer, för vill inte förstöra slutet. Det är ingen blodig thriller utan handlar mer om hur långt man är villig att gå för något man verkligen vill ha. Och hur långt kan en människa som inte riktigt är psykisk stabil gå för att få något man verkligen vill ha.?

Insåg också att nånting man borde göra mer ofta är att sitta med en bok istället med en dator, känslan att ha en fysisk bok i handen är speciell och är nog bättre än att sitta med datorn.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #nouwsweden #bokrecension

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Tack för boktips och bästa avkopplingen kan jag tronouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Det är verkligen en jätteskön avkoppling att läsa😊nouw.com/amandizan
Wifeey
Wifeey,
Härlig och mysigt du har haft de
Boken verkar verkligen vara en bra bok, undra om den finns som ljudbok, måste kolla upp de
wifeey.se
Amandizan
Amandizan,
Ja den finns som ljudbok på Storytel har jag sett den är värd att lyssna på😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229