En månad till jul

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår fint, lite småseg idag men tycker det är helt okej då det är söndag och det är en vilodag. Tänk idag är det 24 november och om en månad är det julafton och imorgon mindre än en månad kvar. Tiden går verkligen fort. Och jag längtar till nästa vecka då det ska komma snö och sen så verkar det som vi även ska få sol. Jag längtar så mycket för jag är så trött på detta väder som är nu. Det ända man vill göra är att sova eller deppa. Nej snö och sol vore underbart.

Det kommer få bli en lugn kväll och dag ända jag har tänkt göra är att göra klart läxan och ta mig en dusch ikväll. Tack till er som brättade era åsikter igår. Jag tänker prova att göra videona på svenska magkänslan säger att de kommer gå bättre med mycket jobb fortfarande.

Inte sett min senaste video? Kolla👆

Jag har även fått iväg mailet till min studievägledare med ansökan om nästa kurs som är engelska grund. Så hon skickar nog den imorgon skulle jag tro men kändes skönt att jag fick i väg mailet nu i helgen då jag vet att sista ansökningsdagen är i januari, Det må vara november men jag vet också hur fort dagarna går så det känns bra att mitt jobb är klart. Eftersom jag bor i Hallstahammar så är de den kommunen som måste godkänna att jag får gå kursen i Västerås. Så nu kan jag släppa den stressen och veta att nästa kurs är fixad.

Nu ska jag sätta mig och svara på kommentarer. En fråga jag har funderat över. Brukar ni läsa mina svar?

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #youtube #youtubers #nouw #nouwsweden

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Men guuud, så galet att det bara är 1 månad kvar!! Har inte ens tänkt på det!! Stor kram ❤️nouw.com/happym
Amandizan
Amandizan,
Nej man inser nu att det har gått för fort och att året snart slut. Tyckte det nyss började😧😊nouw.com/amandizan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Helt galet att det är lite mer än en månad kvar på detta året 😊 usch vad året har gått fort 😊nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Ja det har verkligen gott för fort går inte riktigt att tro aTT det snart är jul😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229