Hej!

Hur mår ni?

jag tänkte köra 5 saker ni inte vet om mig. Det var ju ändå ett tag sen sist nu så nu kör vi.

1. Jag sminkar mig aldrig innan jag ska i väg, jag följer inte den normen som säger att tjejer sminkar sig varje dag. Jag sminkar mig nästan aldrig. Jag gjorde ett försök när jag var yngre just för att jag ville passa in. Men det höll inte länge. Jag beundrar de tjejer som orkar sminka sig tidigt på mornarna. Men naturlighet är finast tycker jag.

2. Jag är nog inte så tjejig som normen säger att man ska vara. Föredrar jeans och tröja/skjorta än klänningar och kjolar. Jag känner mig inte som mig när jag bär kjol eller klänning. Utan gör/gjort det för att passa in för tjejer ska ju ha klänningar. Men jag är bekväm i jeans och tröja. Då är jag jag. Idag bär jag inte en kjol eller klänning utan går i det jag trivs och mår bäst i.

3. Vissa tjejer shoppar smink och kläder medans jag älskar att shoppa böcker eller filmer/serier. Jag kan dock köpa parfym för det gillar jag att ha på mig. Men jag sprutar dock inte hela flaskan på mig som tjejer kan göra. Tycker det blir alldeles för mycket.

4. Jag är inte den tjejen som älskar romantiska filmer, men det vet ni nog några av er. Utan jag är tjejen som kollar på action och skräck/thriller. Men jag älskar Disney filmer. Det blir man inte för gammal för oavsett vad folk tycker.

5. Jag har aldrig haft lösnaglar och har inte de intresset heller att ha det, när mina naglar har växt så måste jag klippa dom för annars stör jag mig på att de är i vägen.

Som ni ser så följer jag inte normen om hur en tjej ska vara, mitt intresse för vad de flesta tjejer har tex smink delar inte jag. Jag bloggar tex inte om smink eller kläder, vilket de flesta bloggare gör. Tyvärr är jag inte den tjejen som följer normen. Jag är inte tjejig eller det kanske jag är men inte på det sättet man ska vara. Ibland blir jag tillochmed osäker om tjejer vill vara vän med mig eftersom jag inte följer de intressen vad tjejer har. Hoppas ni fortfarande gillar min blogg fast att jag kanske inte är som alla andra eller vad ska vara.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, nu på kvällen lagade jag mat och så har jag kollat på film på netflix. Såg trailern på filmen som @SnabelA tipsade om på sin blogg och jag fastnade direkt, så nu har jag sett filmen och den var superbra! Tack för tipset 🙏 Nu ska jag läsa lite bloggar och så får vi se vad jag hittar på, men in och kolla på hennes reaktion på filmen. Filmen hette Rampage.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

sweetwords
,
Jag håller med dig till viss del att naturligt att finast, men samtidigt smink framhäver ju än mer de fina dragen man har. jag sminkar mig alltid till vardags vardagsmakeup och till fest eller ngt så lite mernouw.com/sweetwords
Amandizan
,
Ja det har du faktiskt rätt och det kan bli riktigt fint 😊nouw.com/amandizan
Naatly
,
Jag är inte heller särskilt "tjejig". Jag gillar att sminka mig och gör det nästan jämt, men klänning, kjolar och liknande har jag i stort sett aldrig eftersom jag inte trivs i det. Jag är mer den där som drar omkring i tajts med hål i och håret på ända 😂 Kraam ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229