En lugn lördag

Hej!

Hur har er dag varit?

Igår blev det inget mer inlägg från mig för jag kände att jag inte hade något att skriva om. Tog det mest lugnt igår. Låg och lyssnade på Chris carters bok Gallery of the dead en hel del. Är på slutet nu har ungefär en timme kvar att lyssna på nu innan jag är färdig. Dock tog jag mig ut på en promenad på kvällen till Ica och köpte lösvikt. Kamilla skrev tidigare i veckan att hon hade varit och köpt lösvikt och jag blev ju själv sugen. Men jag väntade tills igår då det var fredag.

Det är ju så gott med lösvikt och speciellt från karamellkungen 😍

Men idag då? Jag har inte gjort så mycket, gått runt och fryst en hel del då det börjar bli kallt nu. Speciellt på kvällarna blir det kallt så jag har legat och lyssnat på ufopodden en del och jag måste säga att det är första podden jag tycker är lite läskig att lyssna på. Jag vet inte om det är musiken, tror nog att det är den för jag gillar inte den, tycker den är lite läskig😂 Men i podden tar dom upp oförklarliga händelser som människor har varit med om. Jag minns 1 avsnitt som hette "mysteriet med vallentunavågen" Som jag både tyckte var lite läskig men spännande trots att detta hände år 1974. Många av dessa avsnitt utspelar sig i Sverige. Och efter att ha lyssnat på några avsnitt nu så tror jag att det finns något från någon annan planet. Det kanske finns ufon.

En riktig intressant podd, och lite häftigt att oförklarliga saker har hänt i Sverige

Nu ska jag fortsätta mysa ner mig i min varma fleecefilt för det är kallt nu men ändå är det rätt mysigt, kan inte förklara känslan jag gillar inte att frysa det är jobbigt. Men det kanske är för att det är okej att ligga i soffan under en filt. Blir en lugn dag här hemma och bara vila upp mig.

Kram/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #västmanland #podd

Gillar

Kommentarer

Ullie
Ullie,
ja men godis är så gott men ja äter oftast bara några o sen får ja för myckt ocker . mn åh va sugen man blir igen så fort nån visar elle skriver. härligt me lugn dag ånt gillar vi weberskold..se
Amandizan
Amandizan,
Haha ja man blir alltid jättesugen när andra visar upp det 😀nouw.com/amandizan
Yela
Yela,
Åh va gott med lösgodis, såå längesen jag åt det 😍 Så himla spännande med såna poddar!yela.se
Amandizan
Amandizan,
Det är jättegott med lösgodis och det blir ännu godare när man inte äter det så ofta😍nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229