En liten tanke

Hej!

Hur mår ni idag?

Igår var ju en rolig och givande dag och känner att det var början på en intressant resa och kanske lite jobbig men det kommer garanterat stärka mig. Men det där med disken och svara på era kommentarer ja, disken gjorde jag. Kommentarerna nej. I´m so sorry men känner att jag har energi idag med så ska ha en dag med bloggjobb har jag tänkt. Men jag har ju en liten tanke som jag har funderat över lite grann på. Och tänkte nu höra med er för det är nämligen en fråga till er.

Skulle ni vilja att jag skriver ett utklipp från boken Pojken som kallades det? Vet ju att vissa utav er inte har läst boken/böckerna så tänkte om jag delar med mig av en sida i boken så ni får se vad den handlar om och vadsom står. Kan säga att den är riktigt grym Hanna har helt rätt hon skrev att den var riktigt grym och hemskt och så mycket som jag har läst nu så ja den är riktigt grym. Grym på ett hemskt sätt. Men nu tillbaka till min fundering ska jag skriva ett urklipp från boken? Blir ju isf från någon sida där jag redan har läst. Blev att jag läste en stund igår kväll i boken och den är gripande och bra men så grym och hemsk. Tänker då att jag skriver av ifrån en sida eller 2 för att enkelt beskriva hur jag tänker.

Berätta gärna i kommentarerna om vad ni tycker om det så ska jag nu iaf gå och diska från igår och även göra lite mer kaffe och sen ta och jobba lite med bloggen. Och även ta mig en smörgås nu.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Jag vill gärna ha ett sådant inlägg 😊😊nouw.com/juliaelisabeth
Amandizan
Amandizan,
Kommer fixa ett sådant inlägg😊nouw.com/amandizan
Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog & doula
Ja skriv gärna det, var flera år sedan jag läste den. Men trots det så griper bokomslaget tag i mig varje gång. Fruktansvärt grym bok. Det jag själv minns är egentligen det där med att mamman tvingar honom äta hundbajs om jag inte minns fel? Kanske var hundmat? Men skriv gärna den saken, vill komma ihåg mer än en klump i magen 😊www.saramadeleine.se
Amandizan
Amandizan,
Fixar ett sånt inlägg som du säger är den hemsk och man får en klump i magen😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229