En lista om mig

Hej!

Hur har eran dag varit?

Här har det inte hänt så mycket sen sist. Jag somnade en stund på soffan tidigare efter att jag hade bloggat vilket var väldigt skönt. Kände att mycket av min energi gick åt men kände inte av det förens min kontaktperson hade gått. Så sov en stund på soffan vilket var så skönt. Sen så har jag inte gjort så mycket. Jag åt mat tidigare. Gjorde en annan version av tacos fast med vegetarisk bacon och potatis. lök och sås. Det blev gott😍

Ja just de ja jag hade även lite fetaost till och soltorkade tomater. 😍

Och nu har jag precis tagit mig en dusch vilket känns så skönt. Och nu tänkte jag att vi kör 5 saker om mig.

1. Jag gillar både att baka och laga mat men föredrar att laga mat

2. Som ni redan vet så är jag intresserad historia. Det var jag redan i grundskolan. Tyckte att det var så intressant att läsa om digerdöden. Och berlinmuren.

3. Jag har aldrig gillat piggelin men Sandwich har alltid varit och är fortfarande en favoritglass

4. Jag har alltid varit och är en drömmare/tänkare- tänker drömmer mig iväg så mycket. Har svårt att vara i nuet

5. Jag skulle vilja åka på roadtrips, med en vän- att ha en vän som gillar att resa och som jag känner att jag kan prata med och vara mig själv med. Är något jag drömmer ibland om att ha. Men det är så svårt att hitta vänner i vuxen ålder, jag har alltid haft svårt att ha vänner. Har liksom haft vänner- blivit ensam- haft vänner. Men ibland undrar jag hur det känns att ha en riktig vän.

Som Sagt den sista blev lite djup men skulle vara så kul att ha en vän som gillar att resa och upptäcka saker. Men nu ska jag gå och torka håret.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Vi är allt bra lika du och ja. Nej till piggelin men sandwich är en favis som jag alltid gillat, en drömmare är jag också. Historia var mitt ämne i skolan där jag hade högsta betyg och iSO ämnen ser gärna filmer och läser bäcker om kungar och historiska händelser.kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Vi borde kanske ta och ses nån gåNg Kamilla tror absolut att timmarna skulle springa iväg nouw.com/amandizan
Junitjej
Junitjej,
Så kul att få veta mer om dig! Maten ser väldigt god ut!www.junitjejen.se
Amandizan
Amandizan,
Vad kul att du tycker det! Maten var väldigt godnouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229