En lista och 1 poddtips

Hej!

Hur mår ni?

Här börjar det äntligen bli bättre. Jag låg igår kväll med migrän igen vilket var väldigt jobbigt. Så jag låg och lyssnade på en podd som heter Rädslan. Det är en podd med Jack Werner och Linnea Werner. Jack Werner gör ju creepypodden men i podden rädslan som han gör tillsammans med sin fru så diskuterar dom både skräck och psykologi. Då hans fru jobbar som psykolog. Så i första avsnittet tar dom upp varför vissa människor drar sig till skräck och visa inte alls gillar skräck. Sen har jag även fått lära mig vad främlingsfientlighet är jag har hört ordet förut men aldrig riktigt förstått vad det är. Även lärt mig att det är vissa som har lättare att tro på konspirationsteorier och andra inte. Ja jag har lärt mig en hel del och är du som mig som älskar psykologi så kommer man tycka om podden. Så det var ungefär det jag gjorde igår kväll. Nu känner jag dock att migränen har börjat släppt ordentligt så nu börjar jag bli människa igen.

Den finns på acast och på podcaster och borde även finnas på spotify.

Nu till något som jag har längtat efter att få skriva. Nämligen en lista på mina favoritavsnitt av spöktimmen.För nu har jag lyssnat klart på alla 6 säsonger och nu tänkte jag gå igenom mina favoriter.

1. olösta mysterier

2.Seriemördare

3.Hemsökta platser

4.Kidnappningar

5. Häxkonst och magi

6. Stalkers

7. Ouppklarade mord.

8. Lyssnarberättelse

9. Sekter.

10. Väsen och folktro

Japp det var nog mina favoriter de men alla avsnitt är ju som sagt spännande. Speciellt 1 avsnitt med Creepypasta är ju när de pratar om jeff the killer och dear david fy fan vilket läskigt avsnitt men så bra. Men som ni säkert ser så är det mycket med crime som jag tycker är bra och helt ärligt så älskar jag ju crime så inte så konstigt att de hamnade på listan. 😉 Men som sagt nu är jag ungefär i samma fas som er andra så nu är jag ifatt er när det kommer till spöktimmen.

Så ni som vill ha tips på vilka avsnitt ni kan börja med i spöktimmen så har ni nu 10 st som jag tycker är riktigt bra, varsågoda.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #poddtips #nouw

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Älskar att lyssna på poddar även om det mest blir sommar i p1 för min del nu. Så tusen tack för alla tips! KraM! <3nouw.com/missjohansson
Amandizan
Amandizan,
Podd oavsett vad det är är skönt att lyssna på😀kramnouw.com/amandizan
olivialevin
olivialevin,
Superbra tips, lyssnar verkligen på poddar dagligen! Kramnouw.com/olivialevin
Amandizan
Amandizan,
Jag älskar spöktimmen en sån bra podd😍 lyssnar med på podd varje dagnouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229