En kväll/natt med migrän

Hej!

Hur mår ni?

Här är det bättre nu kan jag säga. Igår kväll så fick jag migrän som höll sig in på natten försökte sova bort det men hade för ont i huvudet för att kunna somna. Mådde tillochmed illa. Men det hjälpte att släcka ner och ligga i mörker så det blev lite bättre. Medan jag försökte sova så låg jag och lyssnade på mumin- småtrollen och den stora översvämningen. Det var så mysigt att trots migränen ligga och lyssna på mumin, det är lite som nostalgi för mig då jag älskade när pappa läste mina Mumin böcker för mig innan jag skulle sova.😍 Det finns tror ja ca 20 böcker med mumin på storytel och denna är den första.

Boken var på 50 min och jag kunde inte somna så jag lyssnade klart på boken. Det är författaren själv som läser upp

Men när jag hade lyssnat klart hade det blivit lite bättre men hade fortfarande ont, kunde dock inte ligga där då jag var alldeles för rastlös (ja jag vet att man ska vila) Men rätt svårt när det gör ont. Läste lite bloggar, tog sömnmedicin och gick och la mig igen. När jag vaknade idag så kändes det bättre, gick upp läste klart alla bloggar och vilade lite till. Lyssnade klart på andra delen av Arbogakvinnan av podden "en mörk historia" Sen gjorde jag frukost och kaffe, även stått och fixat matlåda då det blev mat över igår.

Efter att jag hade ätit så kändes det bättre och nu är jag bara sugen på kolaflaskor såna som finns i lösvikt. Och jag blir alltid sugen på kolla flaskor efter att jag har haft migrän. Så var det när jag var liten också. Får se om jag går och köper något senare eller väntar till imorgon. Trots att jag mår bättre så blir det nog mest vila idag, men jag mår bättre och känns som jag har vaknat till nu och inte känner mig lika död, då huvudvärken är så stark.

Kram/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #migraine #migrän

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
åh...Mumin, fina Mumin...helt underbara Mumin. Förstår att man kan lyssna till den även om man har migrän. Skönt att du är bättre nu docknouw.com/fibrolivet
Amandizan
Amandizan,
Ja det kan man för det är så mysigt och lugnande 😍nouw.com/amandizan
Ullie
Ullie,
usch ja avskyr mitt har myckt pms migrän kan vakna mitt i natten liksom o känna de <3weberskold..se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229