En grå tisdag

Hej!

Hur har eran tisdag varit?

Här har det varit lugnt men jag har under eftermiddagen jobbat en hel del med mina 2 facebooksidor, jag har bl.a uppdaterat med den fina Feedbacken jag fick från mig läggning som jag gjorde på Fnulan på min sida Amandas Taro, svarat på lite kommentarer på bloggen och sen skrivit ett inlägg på min bloggs facebooksida NouwAmandizan. Så det har blivit en hel del jobb med mina sociala medier idag. Och jag måste säga att det känns skönt att jobba lite med dem och promota lite. Sen efter 1-2h jobb så tog jag det lugnt. Lyssnat på min ljudbok av chris carter och nu har jag bara 90 min kvar av boken (1h 30 min) Så det blir en bokrecension imorgon eller på torsdag. Lyssna på ljudböcker passar ju väldigt bra när det regnar ute.

Nu kan jag berätta att del 5 av Chris carters Robert Hunter serie finns ute på svenska nu.

När jag för en liten stund sen kollade vad för mer böcker han hade såg jag att dom hade släppt 5 delen på svenska. Jag har ju tidigare sagt att det bara är de 4 första böckerna som har blivit översatta till svenska. Men nu finns även bok 5 på svenska. HÄR i detta inlägg berättar jag vad dom 4 första böckerna heter. Alla hans böcker finns på storytel och nu finns även bok 5 på svenska på storytel. Så ni som gillar mina recensioner om hans böcker dom 5 första böckerna finns nu på svenska så in och lyssna! Om ni gillar deckare/thrillers

Nu har jag nyligen ätit det blev gräddig oxpytt idag till middag vilket var väldigt gott. Det är som sagt den ända pytt i pannan jag äter. Jag är så nöjd med min dag. Jag har lyckats fått en hel del gjort både samtal och jobb med faceboksidorna och ändå kunnat tagit det lugnt- perfekt.

Ni får gärna skryta lite om mina sidor som jag har på facebook både NouwAmandizan (min blogg) och ni som har fått Tarotkorkt läggningar av mig dela gärna Amandas tarot Så fler får reda på det.

Inser att det blir ett litet Promotion inlägg men känner att jag har flow just nu och känner att jag behöver marknadsföra lite då jag inte har gjort det på ett tag. Men det skulle betyda mycket för mig.🙏 Resten av kvällen blir lugnare. Kommer lata mig nu resten av kvällen och känna att det kan jag göra när jag har gjort rätt mycket även om det mesta är via datorn. Men det är väl det här som gråa september dagar är till för.😃

Kram/hugs/Amanda

To all my followes around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #lifeinsweden #promotion #andlighet

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Självklart ska du göra reklam för dig och dina tjänster. Lycka tillkamillaskamera.com/
jessica
jessica,
vad spännande med tarot, gillar redan din sidan där <3
Amandizan
Amandizan,
Ja jag gillar att hålla på med det. Jag såg att du har gillat sidan. Tack❤️🙏nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229