En förmiddag i Västerås

Hej!

Hur mår ni denna måndag?

Här är jag trött, jag gick och la mig i någorlunda bra tid igår men tror ni att jag sov bra? Nej jag vaknade av och till och vakna av och till och hade svårt och somna om. Drömde tillochmed om att jag försov mig så när jag vaknade sista gången vid halv 9 så låg jag vaken i sängen och drog mig tills klockan ringde. Drömde nämligen att jag hade försovit mig och istället för att vakna 9:30 vaknade jag 11:30. Vet att jag tänkte i drömmen att då får jag ta det en annan dag😂 Men som sagt jag gick upp och vid 10 kom sjuktransporten och jag åkte in till sjukhuset. Där jag gjorde ett EKG, sen så tog jag bussen tillbaka och gick till skolan där jag läste matte och lämnade tillbaka matteboken och fick tillbaka 200kr som jag la ut. Och sen åkte jag hem.

Så jag har haft en väldigt produktiv förmiddag fast jag har sovit dåligt och jag kan säga att jag nu skulle vilja sova ett tag. Vilket jag känner är helt okej med tanke på att jag har haft fullt upp. Men det känns skönt att ha lämnat tillbaka boken och även varit och gjort ett återkoll på EKG så nu har jag fått det avklarat. Känner mig produktiv som fick detta gjort på en förmiddag. Jag märker att jag mår väldigt bra när jag är i Västerås. Det skulle göra mig gott på så många sätt om jag/när jag flyttar dit. Ingen mer oro, Bussbiljetterna i Västerås är billigare, när jag åker in från Hallstahammar så kostar en biljett 60kr men i Västerås bara 27kr. Sen så skulle det finnas mer och göra. Slippa pendla till skolan. Jag skulle må så mycket bättre psykiskt slippa bli påmind om vad jag har varit med om, skulle må mycket bättre i Västerås, jag längtar tills jag flyttar dit.

Nu ska jag bara ta det lugnt vila lite, svara på kommentarer och kommentera lite bloggar. Ska bli så skönt att inte ställa klockan imorgon.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligt #personligblogg #västerås

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Det är verkligen bästa känslan när man får myclet gjort och sen har hela eftermiddagen ledig bara för annat. Stor kram!nouw.com/missjohansson
Amandizan
Amandizan,
Verkligen ibland önskar man att man hade såna dagar oftare 😊nouw.com/amandizan
Elin
Elin,
Att du orkade göra så mkt trots att du sovit dåligt. Det är svårt att sova när det är så varmt. Vila nu ett tag! 😊soclosedecember.nu
Amandizan
Amandizan,
Tack jag tycker jag var så duktig som orkade med så mycketnouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229