En dag utan mobil

Hej!

Sitter i sängen nu med en kopp kaffe idag har jag inte gjort så mycket kom hem vid 9 imorse från farmor. Boendestöd kom vid 10 och vi spelade fia med knuff. Efter att dom hade åkt så gjorde jag lite mat innan jag gick och la mig och sov var jättetrött.. Så har inte gjort så mycket idag tog en usch tidigare ikväll.

Men som jag skrev på rubriken så var jag utan mobil igår, efter att jag hade varit hos arbetsförmedlingen gick jag hem till farmor för att vänta på bussen och sen när jag hade väntat en stund beslutade jag mig för att avboka bussen. Då farmor och farfar var i Västerås så var dom inte hemma när dom kom hem sen fikade vi Medans jag väntade på att dom skulle komma hem så dog mobilen.. Det skulle bara ha blivit en fika men sen så bestämde vi att jag skulle stanna över natten eftersom vi inte visste om larmet till hemtjänsten fungerade. Det var mysigt att sova över, farmor väckte mig vid 8 då hon skulle till frisören klockan 9 och innan det köra hem mig. 

Måste säga att det var skönt att inte ha någon mobil så att ingen kunde nå mig dock var jag lite orolig att jag kanske missade  något viktigt samtal men det hade jag inte!

Godnatt och kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229