En dag i Västerås

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bra, jag är dock helt otroligt slut nu och har ont i ryggen men det har varit en bra dag. Jag sov bättre inatt än de senaste nätterna, jag skulle till lasarettet på förmiddagen innan skolan så jag var kvar i Västerås när jag var klar på sjukhuset. När jag kom ner till stan så åt jag espresso house innan jag gick till skolan.

Jag älskar denna smörgås på espresso house tror den heter hot chili cheese med kalkon 😍

Sen när jag hade ätit upp den gick jag till skolan där det sen visade sig att det var bara jag och en till som kom. Fick även lite strul med hissen men det löser sig till nästa vecka. Jag kommer plugga måndagar och onsdagar kl 13-ca16:30 Eftermiddags tider passar mig perfekt eftersom jag inte är en morgonmänniska😄 Fick även veta att jag kommer börja på sista delkursen som är på 10 veckor så är klar med svenskagrund i Januari. Innan jag satte mig och bloggade nu så sökte jag en Engelska grund kurs som börjar i Mars. Iaf efter skolan eftersom det inte blev någon lektion så passade jag på att handla nya underkläder till mig och så gick jag till stadsbiblioteket och lånade böcker

Den engelska boken är young adult/crime thriller och den svenska är skräck.

Nu är jag hemma som sagt och jag är helt slut men ändå glad över att jag gjorde så bra ifrån mig på nivå testet att jag redan kunde planera min sista kurs. Känns som svenskan kommer gå så mycket bättre. Om 10 veckor så är jag klar med denna kurs😄 Självklart ledig under jul. Livet börjar komma på rätt spår nu. Nu är jag ledig fram till tisdag, börjar på tisdag nästa vecka så dom hinner fixa med hissen men sen blir det måndagar och onsdagar. Ikväll blir det rester från igår och vin för att fira. Jag orkar verkligen inte laga mat ikväll... helt slut men glad.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #nouw #personligt #personal #lifeinsweden #västerås

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Exptessohouse spenderar ja varje dag på då jag är på massa möten 😊 nouw.com/jagochminahjärtan
Amandizan
Amandizan,
Det är verkligen ett mysigt fik med mycket gott😊nouw.com/amandizan
sweetwords
sweetwords,
Västerås ska jag till på torsdag =Dnouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Vart i Västerås ska du? 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229