En dag i regniga Västerås

​Hej!

Hur är det med er?

Här är det helt okej, idag har jag varit i skolan och haft genomgång. Vi gick igenom det här med ekvationer och hur man förenklar uttryck. Sen när jag skulle gå till bussen så fick jag sällskap av min lärare då det regnade så fick låna hennes paraply vilket var så snällt. Fick även reda på att jag hade gjort ett bra prov när jag hade prov i kapitel 4 26/6. Jag fick godkänt. Så nu ska jag bara se till och få godkänt i kapitel 5 så är hela kursen avklarad. Har varit orolig över hur det gick med provet i kapitel 4 men magkänslan hade rätt jag fick godkänt. Så jag är lättad och glad.

Så jag skulle sen till hjälpmedelcentrum då jag behövde hjälp med ena länk hjulet då det satt löst. Så tog bussen från busscentralen. Men jag tog ju fel buss. Jag åkte ut till rätt område men de området är ju stort. Jag skulle till Hässlö. Och jag tog fel buss då den bussen åkte till e området men inte alls i närheten jag skulle till. Så jag virrade runt där ett tag. Tog sen samma buss tillbaka och frågade vilken buss jag skulle ta som går närmast till den plats jag skulle till. Fick hjälp och 13:35 kom den buss jag skulle ha åkt med. Jag hann ju även in och köpa med mig lunch på Waynes coffee.

Blev lunch i form av lasagne som jag tog med mig.

När jag gick av hållplatsen så började de ju såklart att spöregna så när jag kom in så såg jag ju ut som en dränkt katt 😂 Men jag fick hjälp och medans en tekniker fixade rullstolen satt jag och åt lunch. Och det var riktigt gott. Tog mig även en cappuccino till. Älskar deras kaffemaskin då de gör så god cappuccino❤ Sen åkte jag hem med färdtjänst då jag inte orkade ta mig tillbaka till centrum. Jag var blöt, jag frös och hade/har ont i huvudet. När jag kom hem bytte jag tröja. Och gjorde mer kaffe. Boendestöd kom och jag fick hjälp med städning och att torka fönstren.

Så här blöt blir man om man är ute i regnet😂

Nu har jag slängt sopor,rensat postfacket också så nu ska jag vila mitt onda huvud. Drack inge kaffe igår vilket gör att jag har ganska ont idag.

Hur har eran dag varit?

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Grattis att du klarade provet 👍.. Ja detta regnväder är ju bara skit 😊... härligt att du fick det städat idag nouw.com/2barnsmammaochfru
Naatly
Naatly,
Grattis! Gud vad skönt att du fixade provet! ❤️ Du är så bra! KRAMnouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229