En dag i min smak

Innehåller affiliate-länkar

Hej!

Hur mår ni?

Hoppas ni har en bra midsommar, själv har det varit en vanlig lugn fredag i min smak. Jag har mediterat och gett fina @sandifighter en avläsning efter det och berättade lite om framtiden för henne. Sen har jag både lyssnat på spöktimmen och kollat på ett avsnitt av den nya säsongen av the confession tapes på netflix. Som jag har längtat att en ny säsong ska komma och idag släpptes den. Så det är vad jag har gjort idag och jag är nöjd med dagen.

Tänkte visa vilken kortlek jag använder när jag gör avläsningar för folk. Denna kortlek har jag haft nu i några år. Jag köpte den när jag fortfarande bodde hemma. Den är lätt att använda om du ska börja med tarotkort och jag tycker om den då den är lätt att förstå. HÄR kan man köpa den och jag tror att jag kan ha köpt den därifrån. Kortleken heter Rider- Waite

Så ser den ut kortleken👆 jag har den dock på svenska

Däremot så vill jag ha en ny kortlek och den jag vill ha är Birkan Tores tarotlek som han själv använder. Birkan tore har varit med i programmet det okända och gjort ett eget program som heter räddad av änglar. Så den kortleken vill jag ha Vet att KIrsi har den och jag är lite avis på henne hehe. Kollade på bokus och Adlibris men dom hade inte kortleken. Får helt enkelt kolla på sidor där de har kortlekar för tarot.

Iaf eftersom det är midsommar så lyxade jag till det med kyckling i sötsursås med ris. Köpte med mig det hem igår när jag var iväg och postade post så tänkte att jag ändå kunde äta något annat eller åtminstone slippa laga mat idag. Och kyckling i sötsursås med ris är verkligen något jag älskar att äta. Det är så himla gott. Jag gillar inte sill direkt ända sillen jag äter är senapsill och känns lite dumt att köpa en liten burk av den när jag ändå inte äter så mycket av den. så då känns det bättre med kyckling då det är något jag verkligen älskar.

Hoppas er midsommarafton har varit bra. Jag är helt klart nöjd med min.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Mina
Mina ,
Kyckling i sötsur sås är så gott. Spännande med korten och kul att du är nöjd med dagen ❤nouw.com/minasvarld
Amandizan
Amandizan,
Jag älskar ju kyckling i sötsur sås det är så himla gott😍nouw.com/amandizan
jjaneberglund
jjaneberglund,
Ååh älskar ris och kyckling 😍nouw.com/jjaneberglund
Amandizan
Amandizan,
Ja det är ju så himla gott😍👌nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229