En bra start

Hej!

Hur har eran helg börjat?

Här har det varit rätt lugnt legat och lyssnat på "en mörk historia" Under dagen hade jag tagit fram kyckling som jag senare under kvällen nu lagade till vilket var jättegott. Jag hade lite rester kvar så jag stekte kyckling till och så värmde jag riset och såsen som jag hade färdigt redan. Det blev jättegott.

Detta är vad jag kallar en bra start på helgen, det var så gott😍

Riskornen är lite större det är risoni det är ungefär som vanligt ris men bara lite större, men annars smakar det som vanligt ris gott var det. Skulle sätta mig och blogga efteråt men nouw krånglade igen (inget ovanligt tyvärr) så istället kollade jag klart på säsong 3 av the handmaids tale då jag bara hade sista avsnittet kvar.

Jag ser fram emot nästa säsong. Det tråkiga är ju att jag måste vänta till nästa år nu, men jag vill ju veta vad som kommer hända med June nu när hon har räddat barnen. Om hon nu kommer kunna göra så att Giliead snart inte kommer existera längre. Det är många frågor. Men jag gillar att hon har blivit modig och står upp för kvinnorna och barnen för Giliead är inget ställe som ett barn ska behöva växa upp i. June är en surviver och jag gillar det. Tycker hon har vuxit mycket under denna säsong. Jag längtar till nästa säsong hur det kommer bli nu. Om säsong 4 blir sista eller inte det får vi se men jag gillar Elisabeth Moss hon är grym som June. June är en kämpe och står upp för kvinnorna och deras rättigheter. Vad som kommer hända paret Waterford ska bli intressant och se men jag hoppas att båda blir dömda. Visst Fred är hemsk men Serenna är inte så oskyldig i det hela när Giliead skapades. Ah. Åh vad jag önskar nu att man inte behövde vänta tills nästa år. Det är sååå spännande.

Vad jag nu resten av kvällen ska göra vet jag inte men blir nog att läsa bloggar och sen gå och sova. Men som sagt tycker min fredagkväll började rätt bra. Ända tråkiga var ju att nouw skulle krångla lite men nu verkar det fungera igen och jag hoppas det håller sig så. Så tråkigt att nouw ska krångla så mycket. Men vi får hålla fingrarna att det inte börjar krångla.

Kram/Hugs/Amanda

To all my followers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt

Gillar

Kommentarer

moiii
moiii,
Har inte sett den serien men den verkar bra 😊nouw.com/moiii
Amandizan
Amandizan,
Den är verkligen jättebra😊nouw.com/amandizan
Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog
Jag håller med dig helt om THMT, vill också veta mera speciellt efter slutet där på avsnittet med flygplanet jag satt här hemma och grät som bara den 😊www.saramadeleine.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229