En bra slut på semestern

Hej

Hur mås det?

Här har jag tagit lite semester från bloggen vilket har varit lite skönt men jag har verkligen saknat er. Det har känts tomt utan er men semester behöver vi alla. Har varit i Stockholm från i torsdag kväll tills idag. Kom hem för en stund sen. Varit hos B och umgåtts. Lagat mat tillsammans, handlat. Kollat på film och myst. Och så har jag äve pluggat lite inför imorgon då jag ska till skolan och ha prov. Jag är lite nervös inför det, då jag inte har hunnit pluggat så mycket legat med migrän och sen blivit utslagen av den. Men ska gå igenom lite ikväll och sen imorgon. Jag tror nog det kommer gå bra, jag vet ju ändå vad jag håller på med så då brukar det gå bra.

Det är så himla fint i Sverige under sommaren tycker jag när allt är så grönt

Vi gjorde hemmagjord pizza vilket är så himla gott verkligen Jag tycker om köpt pizza med men det är något speciellt med hemmagjord pizza. Vi kollade även på i am mother och nej det var ingen bra film tycker jag. Jag trodde den verkligen skulle vara bra men blev besviken. Netflix filmer brukar vara bra så jag hade ju en förhoppning men ingen favorit tyvärr.

Handlar om e tjej som växer upp med en robot och tror att det är bara hon och roboten tills en dag det kommer en kvinna som har blivit skadad och då börjar dottern misstänka att mother har ljugit. Den är väldigt segstartad och jag förstod inte riktigt vad filmen handlade om.

Resten av kvällen nu så vet jag inte vad jag ska göra. Att komma hem till Hallstahammar är inget jag gillar, trivs inte alls här. Min mamma bor här med sin sambo, allt jag har varit med om, hur jag blev behandlad som liten har suttit djupa spår och tappar all energi.. Rädslan av att träffa på mamma är alldeles för kraftig. Men jag har sökt 2 lägenheter i Västerås tidigare idag. Och tänkte skriva ett inlägg om hur det känns att komma till ett ställe som man inte alls trivs på och bara får en att må dåligt. Där tänkte jag mer beskriva denna rädsla och oro. Men att blogga är något jag verkligen måår bra av och får mig att se något positivt av dagen. Kommer ni ihåg Markus fagervall, som var med i idol och vann? Tror det var 2004 eller 2006, hittade hans vinnarlåt på spotify idag. Den är ju grym

Tycker att denna låt får avsluta detta inlägg. men trots början på semestern blev jobbig med migrän är jag ändå helt nöjd med min semester och fick spendera dom sista dagarna med någon jag tycker om.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #sommar2019 #influencerlife

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog
Fy då för att ha provångest, det är vad jag tycker är tuffast med att plugga. Jag hoppas det går bra för dig trots allt, du kanske ska säga till läraren som det är?www.saramadeleine.se
Amandizan
Amandizan,
Det känns helt okej med hur det gick på provet. nouw.com/amandizan
Michelle
Michelle ,
Det låter som om du ändå har gjort lite , nu blir jag juh nyfiken på vem b är 😊 michellefrandell.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Ja jag har ju ändå fått en del gjort och njutit av semestern😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229