En bra kväll

Hej!

Hur har eran lördag varit?

Min har varit lugn och bara tagit det lugnt precis som jag behövde. Jag var aldrig ut och handlade det jag glömde igår när jag var i Västerås. Jag hade ingen lust eller ork att ta mig ut då mycket av min energi gick åt igår när jag var i Västerås. Så det fick bli en riktig hemmadag där jag softade. Sedan på kvällen satte jag mig och gjorde min läxa som jag fick. Tycker alltid det känns lite trögt när man börjar, men när man väl är inne i det så känns det riktigt bra. Ännu bättre känns det när man är klar. Lite senare blev det en dusch och så lyckades jag plocka ihop något till middag.

Man tar det man har. Blir dock lite svårt märker jag att laga mat om man tex inte har potatis hemma. Men behöver äta upp lite ur frysen så blev lite allt möjligt.

Men som rubriken säger det har varit en bra kväll fick klart läxan och sedan en varm dusch. Insett att lördagar är oftast de dagar jag sätter mig med läxan för då har jag fått vilat från skolan. När jag kommer hem på onsdagarna tar jag oftast "helg" från skolan och sedan på lördagen känner jag mig redo att göra läxan. För då har jag fått vilat lite ifrån det. Det känns bäst så och det fungerar bäst för mig sen är vi ju alla olika. Vissa skulle kanske göra läxan på en gång men då är jag helst i skolan. Jag behöver paus för att få ny energi.

Nu ska jag kolla på något antingen youtube eller någon serie och äta lite marabou och dricka pepsi max. Perfekt kväll enligt mig👌

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #västmanland #nouw #nouwsweden

Gillar

Kommentarer

Bland Kastruller och Vinglas
Skönt med mysiga lugna kvällar. De behövs de med.
Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
sofiefriden
sofiefriden,
Har man ingen energi kvar så får man lov att bli hemma och mysa. Ibland blir det så och då får man göra det bästa av den mat man har. 😁nouw.com/sofiefriden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229