En bra dag i min smak

Hej och godkväll!

Hoppas er dag har varit bra?

Jag hade ju tänkt att läsa en del idag men det blev inte så utan det blev att lyssna på podd istället, och självklart när jag lyssnar på poddar så somnar jag. Men det har varit skönt att få sova lite på soffan. Antar att man fortfarande är trött efter att ha blivit väckt av saneringen dom gör i lägenheten under mig.

Innan jag började med kvällsmaten så satte jag mig med min nya tarotkortlek, börjar känna ett band mellan mig och korten nu efter att ha sovit med kortleken under kudden i två nätter. Sandifighter tipsade mig om det för att lättare kunna samarbeta med korten och att leken ska få lära känna mig. Och jag börjar redan nu känna mig trygg med kortleken så jag börjar bli riktigt sugen på att öva med den fast på andra. Vill ni se vad jag fick för kort idag? Efter att jag hade lagt ett kort åt mig så började jag med maten. Som blev fiskpinnar med potatis och remuladsås och medan jag lagade maten lyssnade jag på Chris carter 8:de bok om Robert hunter

Det är riktigt bra med ljudböcker för man kan lyssna på en bok samtidigt gör något annat. Och jag har kommit till den näst sista boken i serien nu tyvärr. Vilket märks för jag drar för att lyssna på boken vill inte att det ska ta slut.

Men jag känner verkligen att jag bara behövde en dag där jag följer mina drömmar i min egen takt. Och efter att ha använt korten idag lite mer känner jag mig ett steg närmre att få jobba med det jag ska. Har känt mig dragen till korten ett tag nu, och känt att änglarna vill att jag använder leken men orken fanns inte igår eller i måndags. Men idag så. Glöm inte att gå in på min egna sida som heter Amandas tarot In och gilla eller hör gärna av er om ni vill prova på en avläsning. Gå gärna även in och gilla min bloggs facebook sida som ni hittar här:Amandizan Nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på om jag ska fortsätta lyssna på chris carters bok eller om jag ska ta tag i boken jag pratade om i mitt tidigare inlägg. Lite beslutsångest här. Men jag är helt klart nöjd med min dag.

Haft en dag i precis min smak. Nu funderar jag på om jag ska ta lite popcorn det är ju ändå lillördag.😉 Hoppas ni har överseende med att jag marknadsför lite i min blogg och inte tycker att det är allt för tråkigt.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #andlighet #medialt #spiritualitet #ärkeänglar #drömmar

Gillar

Kommentarer

Sandifighter
Sandifighter,
Härligt att du och korten fungerar så bra ihop nu. Lycka till. Vill du träna, så finns alltid jag här ❤sandifighter.se
Amandizan
Amandizan,
Jag håller verkligen med dig om att sova med korten under kudden är en super bra idé ❤️nouw.com/amandizan
asemartensson
asemartensson,
Jag har ocks0 börjat lyssna på ljudböcker ni 😊nouw.com/asemartensson
Amandizan
Amandizan,
Vad kul att du har börjat lyssna även du, visst är det härligt 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229