En bättre dag!

Hej och godkväll!

TACK för era fina kommentarer till förra inlägget, det värmer mycket i hjärtat!❤

Idag som sagt var jag till Västerås på möte igen på arbetslivs resurs, mötet gick bra och vi satt och spåna idéer. Vi kom överens om att hon skulle boka in ett besök på vuxenutbildningen i Västerås och se hur mina möjligheter ser ut så det ska bli spännande. Sen åkte jag hem och då var det städa med boendestöd som gällde så dammsugning blev det, gick även ut med lite plast och skräp. Hon ville även att jag skulle spå henne så jag gorde även det (har tarotkort nämligen) Efter hon hade gott så gjorde jag en youtube video innan jag diskade.

När disken väl var gjord så tog jag mig en kopp kaffe och åt en sen frukost. Sen resten av kvällen har jag läst bloggar och även hunnit med en varm dusch. Frös så mycket så tog duschen före jag lagade mat. Lagade kassler med ris och tikamasala sås (stavning?) Gott blev det.

Blev riktigt gott!😍

Och min ångest har hållit sig på avstånd idag vilket jag tackar för! Men nu blir det att kolla klart på the walking dead (säsong 8)

Hoppas ni får en bra kväll

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Malin Moen
Malin Moen,
Skönt att höra att ångesten håller sig borta, fina du! Låter som du fått en bra dag och måltiden ser kanon gott ut 😃 MalinMoen.com
Amandizan
Amandizan,
Ja det var jättegott nästa så man vill göra samma rätt igen 😃nouw.com/amandizan
Therese
Therese,
Det där såg gott ut =) låter som du hade en bra dag =)nouw.se/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Ja det var också riktigt gott! 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229