Det börjar bli höst

Hej!

Hur mår ni idag?

Här är det faktiskt helt okej, trött? Lite men när jag väl somnade igår så sov jag faktiskt helt okej. Bättre än på hela veckan. Så var jag trött när jag vaknade ja jag ville helst fortsätta sova nu när jag kunde sova. Det har tydligen varit fullmåne och ja jag har alltid haft svårt att sova då. Så det kanske inte bara min ångest som har hållit mig vaken men även fullmånen. Men jag har iaf precis kommit hem. Eftersom jag fick lite mer sömn och behövde mjölk till kaffet så tog jag mig ut i hösten. Det blåste ju jättemycket, trodde jag skulle blåsa bort och ville helst gå in. Men tog mig till affären och köpte mjölk. Tänkte att en promenad är bra för då får man komma ut lite. Men då börjar min hjärna säga att du måste gå långt, du kan ju gå längre. Du måste vara ute lika läge som alla andra. Alltså får mig att känna att den lilla promenaden inte räckte. Men vet ni. Jag är ändå glad att jag tog mig ut för det känns så skönt att få lite frisk luft. Oavsett om det var en "kort promenad". Har man en depression eller ångest då spelar det inge roll hur långt eller hur länge man är ute. Då är bara att komma ut en seger.

Det syns på träden att det är höst ute nu🍁🍂

Och trots att jag tänker att folk kommer ju tycka att jag borde vara ute längre. Att en 20 min promenad är för lite, osv så är jag stolt att jag tog mig ut. För nu när jag sitter här och skriver efter att ha tagit en promenad så känns det ju bra. För för mig är det "jobbigt att bara lämna lägenheten så för mig känns det jättebra att jag tog mig ut. Oavsett vad folk tycker och tänker. Men det är ju lite det som jag har svårt med att försöka att inte bry mig om vad andra tycker. Och som min psykolog säger. Det viktigaste är inte hur länge eller hur långt jag är ute/går utan att jag går ut även om det är en kvart.

Nu ska jag ta det lugnt och bara värma mig under min filt. Och försöka hitta någon ny serie att se på netflix. Såg klart 3 säsongen av slasher igår. Gillar man thriller serier där man får sitta och försöka lista ut vem mördaren är så kommer man gilla den. Dock så är det mycket blod. För varje säsog är det ny handling men det är ju en crime serie/skräck/thriller så det är ju folk som dör. Och flera av skådespelarna är med i de olika säsongerna. Jag har för varje säsong försökt listat ut vem mördaren är men jag har haft fel. Varje säsong har 8 avsnitt och ny handling. .

Detta är trailer på säsong 1 Hon som står bakom kvinnan som håller för munnen är med i alla 3 säsonger

Så med detta lilla serietips tänker jag nu avsluta detta inlägg och försöka hitta en ny serie att titta på.

Kram/Amanda

To all my followers you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #hösten2019 #höst #serietips #nettflix #psykiskohälsa

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Archuleta, vars konsert vi var på, berättade just om sådana tankat hans hjärna presenterade för honom... DJ är inte bra nog, du ör för kort, du ör inte tillräckligt snygg, ingen vill lyssna på dig, du misslyckades inte lönt att försöka igen osv. Hans psykolog hade lärt honom att sätta ett mål som passade honom och när tankarna komma säga till sig själv ” tack för informationen, men jag bryr mig inte, skjuta undan dem och fortsätta framå mot sina mål” det fungerade för honom.
Men att gå i 20 minuter kan inland vara överväldigande och fullt tillräckligt. Tycker det är bra jobbat
nouw.com/fibrolivet
Amandizan
Amandizan,
Tack jag ska prova det nästa gång, ja det räckte för mig, för när jag kom hem sen kände jag mig gladare i humöret och jag kände mig stolt och det är det viktigaste😊nouw.com/amandizan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Tack för tips 😊 det blåser här med eller har gjort nouw.com/2barnsmammaochfru
Amandizan
Amandizan,
Varsågod lovar att serien är bra😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229