Det blev en lugn start

Hej!

Hur mår ni idag?

Här är det bra, jag fick en lugn start på denna vecka. Imorse runt 9 ringde dom från sjukhuset och sa att min psykolog var sjuk så hon hör av sig med ny tid. Så jag blev hemma idag vilket känns skönt. Denna vecka känns inte så lång längre. Vid 10 kom boendestöd och vi bytte i sängen och dammsög. Jag tvättar imorgon så då passar jag på och byta i sängen. Så detta är vad jag gjorde imorse, sen när boendestöd gick så la jag mig i sängen och sov en stund till. Hehe. Att sova i nybäddad säng är så skönt. 😍

Jag ska efter att jag har skrivit inlägget gå och göra mig kaffe tänkte jag och äta något känner mig lite hungrig så. Igår kväll gjorde jag inte så mycket blev ett avsnitt av Arrow och så läste jag lite bloggar. När jag hade tagit min sömnmedicin läste jag även 2 kapitel innan jag började känna mig trött.

Okej nu måste jag fråga en sak Och lite pinsamt är det men vad är pinterest? Jag har inte riktigt förstått vad det är och vad man gör på den sidan. Jag kollade tillochmed upp igår kväll det men förstod ändå inte riktigt vad det var... Hehe Akwardmoment😂 Någon vänlig själ som vill förklara vad det är man gör på den appen och varför den är så himla bra? Eller börjar man bara bli gammal?

Nu ska jag göra mig lite kaffe och äta något och sen bara njuta av en lugn dag. Imorgon blir det att tvätta och sen på onsdag så ska jag till sjukhuset (mer om det då) sen på torsdag ridning Så känns skönt att inte ha allt för mycket denna vecka att göra. Blir det för mycket för mig slutar det med att jag knappt orkar göra något istället.

Kram/hugs/Amanda

To all my folloers around the world you can now use google translate to better understand

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #lifeinsweden

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog
Låter som en bra dag 😊. Tycker du Arrow är värd att börja titta på? FÖrstått att den gått rätt länge 😊www.saramadeleine.se
Evahle - en blogg om psykisk hälsa
Idag mår jag väldigt bra faktiskt. Första gången på länge nu 😊 Skönt att vara hemmaevahle.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229