December brukar betyda att ladda inför januari, kommer du ge nyårslöften?

Hej!

Hur mår ni?

Jag har inte gjort så mycket sen sist jag bloggade, svarat på lite kommentarer och så har jag kollat på netflix och the blacklist. Älskar serien så himla bra. Det är för det mesta min dag. Dock så kan jag erkänna att jag njuter av att ha tid till att se serier för det är något jag älskar. Jag är ju med i Saramadeleine bloggutmaning och jag tänkte att vi fortsätter. Det är ju inte många dagar kvar av december.

27 december: December brukar betyda att ladda inför januari, kommer du ge nyårslöften? Nej det kommer jag inte göra. Jag har inte gjort det. Det kan ha hänt att jag försökte med det för flera år sen när jag bodde hemma. Men inget jag har gjort. För det brukar inte hållas i längden, iaf för mig.

28 December: Den första film jag blev rädd för var? Jag minns denna stund än idag, jag skulle se denna film men det gick ca 25-30 min in i filmen så långt kom jag innan jag blev rädd och inte kunde se mer. Jag kunde inte ens sova sen på några kvällar. Filmen heter Martyrs och nej jag tänker inte länka trailern. Trots att jag skulle vilja veta hur det slutar kan jag än idag inte se filmen.

För att vara med i utmaningen tryck på länken längre upp i inlägget.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Madde,
Löften är aldrig bra. Jag sätter upp mål. Tänkte bena ner det till små delmål i år istället. En månad åt gången.
www.nouw.com/madelena
Amandizan
Amandizan,
Det tror jag kan vara mycket bättre löften känns ju oftast svårare 😊
nouw.com/amandizan
Amanda ,
Jag brukar sätta upp mål som jag vill klara av det året men sällan ett löfte faktiskt 😊
amndiz.se
Amandizan
Amandizan,
Hannas krypin,
Jag har inga nyårsläften, däremot sätter jag upp mål för mig själv. Den läskigaste film jag sett är remaken av fredag den trettonde och den såg jag som vuxen. Jag var helt seriöst rädd i flera veckor. Spelade ingen roll att jag strängt sa till mig själv att det bara är på film och att Jason inte finns på riktigt. Det gjorde han dock i mitt huvud. Sjukt obehagligt. k
hannafialotta.blogg.sekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hannas krypin,
Jag har inga nyårsläften, däremot sätter jag upp mål för mig själv. Den läskigaste film jag sett är remaken av fredag den trettonde och den såg jag som vuxen. Jag var helt seriöst rädd i flera veckor. Spelade ingen roll att jag strängt sa till mig själv att det bara är på film och att Jason inte finns på riktigt. Det gjorde han dock i mitt huvud. Sjukt obehagligt!
hannafialotta.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Jag har också mål för i år men inga löften heller blir ju ändå att man inte håller dem😊
nouw.com/amandizan
Fnulan ,
Nej inga löften här inte. Jag lyckas ändå aldrig hålla några. Kram
www.fnulan.se
Amandizan
Amandizan,
Samma här så jag har slutat med det😊
nouw.com/amandizan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Nej jag har inte heller några löften. Dock har jag saker jag vill uppnå under året. Men utan press liksom.
nouw.com/popprinsessan
Amandizan
Amandizan,
Ja samma här jag har inte heller löften för då blir det så att jag lägger av och det blir jobbigt men det finns saker jag också vill uppnå😊
nouw.com/amandizan