Dave pelzer böcker på Bokus

Detta inlägg innehåller affiliate länkar från Bokus

Hej!

När ni läser detta så är jag förmodligen på Ica och väntar på att få min kasse med veckans mat så därför passar jag på redan nu att skriva ett inlägg så det inte behövs stressas med det imorgon. Jag har ju haft bokrecensioner om Dave Pelzer uppväxt med en mamma som behandlade honom illa både psykiskt och fysiskt och ni hittar alla utdrag från boken jag har skrivit HÄR HÄR HÄR och HÄR. Så om ni inte har läst dessa inlägg så hittar ni dom där. Och vet att det var många so gillade utdragen samtidigt som många tyckte han behandlades hemskt vilket han också gjorde. Inga barn ska behöva bli behandlade så som han blev men tyvärr är det så fortfarande. Nu har jag sett att Bokus har böckerna, bok 1 finns både på svenska och engelska men jag valde att länka den svenska. De andra böckerna bok 2 och 3 är bara på engelska och finns bara på engelska. Jag tipsar om dom igen om det är någon som skulle vilja läsa dem. Trots att det är hemska böcker att läsa tycker jag att man ska läsa dom för det är ett viktigt ämne och tyvärr tystast det ner fortfarande. Och jag tycker man borde prata mer om det. För det är hemskt att det än idag pågår.

Pojken som kallades Det | The Lost Boy |

Hittade tyvärr ingen bild på bok 3 men om ni beställer hem den eller köper den så kommer ni se hur den ser ut och har ni läst utdraget från sista delen som jag har skrivit så vet ni hur den ser ut. Men även om den är riktigt hemsk så är den så gripande och spännande att läsa samtidigt som det hemskt så är det böcker jag verkligen rekommenderar att läsa. Tyvärr finns dem inte på storytel eller någon annan av ljudboktjänsterna så därför delar jag istället med mig av vart man kan köpa dem.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Boktips på sommaren är ju alltid välkommet. Själv så lyssna jag just nu på Prästens lilla flicka på Storytel.kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Precis nu på sommaren är ju det väldigt många som gillar att läsa😊nouw.com/amandizan
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Tack för boktips 😊😊nouw.com/juliaelisabeth
Amandizan
Amandizan,
Varsågod fina😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229