Då var veckan igång

Hej!
Hoppas allt är bra med er och att er vecka har börjat bra!
Själv så tog jag det lugnt igår mest, men gjorde rent handfat och toalett igår så nu var det fixat. Och så idag var jag på jobbcentrum och hade möte, vi kom fram till att hon skulle bestämma ett möte med AF så vi får se hur planeringen blir men skulle tro att det blir inom administration då jag har sagt att jag vill prova något nytt.
Annars så har jag inte gjort så mycket ringt till soc och imorgon kommer dom förbi med mina nycklar och så ska vi skriva över kontraktet på mig! Så glad 😀
Och till middag blev det pasta och skinksås gjord på mjölk och ketchup samt vitlökspeppar.

Resultatet

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

En liten dikt

Sommar det är då vattnet rinner i floden, det är värme om dagarna, alla äter glassar i solen, man badar i haven, man känner vinden blåsa mot ansiktet, ingen kall vind utan en sval vind så det inte blir för varmt. läsken kyler ner kroppen medan solen värmer våra kroppar. vi går på stranden nere vid havet, barnen leker och gör strandslott, medan föräldrarna går en promenad. Barnen busar ute i solen och efter ett tag kommer föräldrarna och är med. När det är dags för mat så har vi med oss picknick eller så grillar vi på stranden. medan vi äter så känner vi den varma sanden mot tårna och tänker hur härligt allting är, hur härligt det är med sommar. När man har ätit klart går man och badar en stund till innan det är dags att gå hem. Efter en stund när solen börjar gå ner går man hem, Och tänker att nu var den här fina dagen över och längtar tills nästa dag.

För man vet att snart är sommaren över och hösten och kylan är tillbaka......SÄLLA komentera vad ni tyckte eller om ni tycker att jag ska fortsätta att lägga ut en dikt eller berättelse då och då :)

HUGS/Amanda

Gillar

Kommentarer