Då var fikat klart

Hej och godkväll!

Nu sitter jag i soffan igen efter att ha tagit på mig lite kläder och dragit mig till Ica, det var ju fruktansvärt kallt ute men det var ändå skönt med en promenad. Dock var det skönt att komma in i en varm affär. På vägen dit drog jag på den nya ljudboken Bölden av Chris Carter, och valde rätt tid att ha börjat lyssna på den då det är jul där med. Boken är iallafall riktigt spännande. Nu är jag som sagt hemma igen och nu ska jag äta lite om inte försöka. Hade ingen hunger tidigare när jag åt men nu blir det ost och skinkpaj som jag även köpte. Och till det min nya serie som jag har börjat kolla på som heter FBI såg första avsnittet tidigare och fastnade direkt, dom som har gjort serien Law &order har även gjort denna. Men nu är fikat klart och köpt till på söndag när jag fyller år. Nu ska jag inte försöka stressa upp mig eller spänna mig för mycket risken finns ju då att jag får migrän, för att jag är så förväntansfull typ.

Blev gifflar som jag älskar och dessa kakor dom är så goda 😍

Trailern till serien som jag pratar om och det är tack vare Jenzelsom jag hittade denna hon tipsade om denna på hennes blogg.

Hoppas ni får en fin kväll!

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Alltså gifflar är verkligen så sjukt goda, det är något man aldrig tröttnar på. Åh grattis i förskott fina du 😊 nouw.com/sofialissmyr
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Hoppas får en bra födelsedag i morgon nouw.com/jagochminahjärtan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229