Chris Carter- Nattjägaren

Hej och Godkväll!
Hur mår ni?

Här har det inte blivit mycket gjort men fått igång internet nu och sen har jag bara vilat. Tänkte berätta något jätteroligt jag har idag även lyssnat klart på Chris carters 3 bok-nattjägaren. Den var riktigt bra och riktigt hemsk! Kollade när jag hade lyssnat klart på hans andra bok och började med de här. Visar sig att det inte ens har tagit mig en hel månad och lyssnat klart. Då vet man att en bok är riktigt bra. Känner att hans böcker blir bara bättre och bättre 😍 Och nu kommer handlingen så ni förstår.

Handling: Robert Hunter jobbar på ett annat fall nu. Men när en död kropp visar sig finnas död i Los Angeles kopplas Robert Hunter in. Dom misstänker att något hemskt har hänt denna kvinna. Hon ser oskadd ut ända som dom ser är att hon har fått sin mun och vagina ihop sytt. När kroppen sen har kommit till rättsmedicinska så får dom se något hemskt. Mördaren har stoppat in en bomb inne i henne. Denna mördaren är besatt och har ett inre hat och han tänker inte låta någon stoppa honom från att leva ut det. Visar sig även att denna mördare kidnappar bort kvinnor i 30 årsåldern som liknar någon från det förflutna för honom. Men när hatet för denna person tar över så tar hatet över och han mördar kvinnorna på ett riktigt hemskt sätt. När Robert hunter får reda på sanningen om vad som har hänt denna mördare i yngre ålder.Så förstå han hur allt hänger ihop och varför han mördar dessa kvinnor.

Denna bok är som sagt RIKTIGT spännande och detaljer kan ibland vara så hemska att det gör ont i ens kropp men det är även det som gör boken så bra att man får bra med detaljer så man nästan kan se allt vad som händer som en film. Spänningen i boken blir högre för varje sida och ju längre in i boken du kommer. Men från första stund jag började lyssna på denna hade jag svårt att lägga ifrån mig denna👌😍 En riktigt bra bok gillar man deckare så rekommenderar jag denna.

Nu blir det att hugga in på bok nr 4 i serien 😍

Kram/Amanda

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Det verkar vara en bok för mig. ska genast ladda ner den. Tack för tipset.kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Härligt! 😊nouw.com/amandizan
madelenekirk
madelenekirk,
Verkar som en intressant bok. Skaffar jag en ljudbockstjänst så jag jag ta o göra komma ihåg o lyssna på hans böcker! Tack för. Tips! nouw.com/madelenekirk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229