Bra tisdag

Hej!

Hur har eran dag varit?

Här har den varit bra sen sist har jag städat och plockat lite här hemma, sopsorterat lite och läst. Jag var även en sväng in till biblioteket och lämnade tillbaka Dave Pelzer sista bok. Läste aldrig klart den men får göra det när jag har mer ro i kroppen. Det är väldigt långa kapittel så man måste ha ro just nu har jag inte det. Men däremot så började jag ju självklart att läsa Leif GW Persson bok-bombmakaren och has kvinna som jag fick eller köpte av @nerdreadingbooks och denna bok kan man läsa fast man kanske inte har riktigt med ro i kroppen då det är korta kapitel. Sen när jag hade läst en stund så gick jag till Ica och på vägen dit så lämnade jag som sagt tillbaka boken.

Sen så när jag kom till farmor så fick jag smörgåstårta vilket var så gott. Jag har tyvärr inte ätit så mycket då jag tappar hungern när det är varmt. Men gott var det och hon tyckte det var så häftigt med hjulet som kör rullstolen. + att jag fick lite kläder av deras granne som hon inte skulle ha. Innan farmor gick så pratade i lite om min ångest då hon såg en lapp från min psykolog och det gick br, ända hon inte riktigt kunde ta in var ju att jag ibland inte känner mig normal eftersom jag sitter i rullstol. Men det gör inget tror nog att det är många gamla som tycker att man inte är normal för man sitter i rullstol då det ar annat på deras tid Men hon höll med min psykolog att jag ska fokusera på att må bra än att lägga ner energi på sånt jag inte kan gör något åt. So tex min relation med min pappa. Och om det betyder att jag och pappa kanske inte har kontakt ett tag så är det så. Det är inte MITT fel. Jag får försöka tänka att det finns människor därute som tycker om mig som kan vara som en mamma eller pappa för mig. Det behöver inte alltid vara ens biologiska föräldrar. Även om jag önskar att det vore annorlunda.

Tröjan jag har på mig fick jag av deras granne. Gillar den verkligen😍

Nu ska jag hoppa in i en dusch, det har varit så varmt så ska bli skönt med en dusch nu. Sen så blir det lite plugg och läsa bloggar innan sängen. För imorgon är det prov.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Jag förstår precis hur du menar med dina föräldrar. Även fast man inte automatiskt blir förälder "på riktigt" bara för att man får barn så är det ju ett enormt svek! Min pappa har aldrig brytt sig om mig och det är lätt att ta på sig skulden, men det är ALDRIG vårt fel, vi har inte valt att födas av dåliga personer som inte kan ta ansvar. Det är som du skriver, man får omge sig av personer som finns där och bryr sig! Stor kram ❤️nouw.com/naatly
minasvarld
minasvarld,
Böcker är verkligen något jag ägnar massor av tid med. Visst är det underbart att sjunka in i en bok och bara få försvinna in i en annan värld? 😊nouw.com/minasvarld
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229