Bra slut på veckan!

Hej!

Hoppas er fredag har varit bra och att er helg börjat bra?¨

Min fredag har varit bra, ko nyss hem från Västerås efter att ha varit där sen halv 1. Så lite trött känner man sig och blev inte mycket sömn inatt eller jo det blev det men la mig väldigt sent... "nattugglan" det är jag de. Men idag var jag iaf på Arbetslivs resurs och idag ansökte jag om min första kurs vilket blir matte. Det känns både kul och lite skrämmande.

Sen hörni så var jag och tog en kaffe med en ny vän. Tack vare att @Semikolon tipsade om appen go frendly så träffades vi spontat idag, när jag kom till Västerås var jag in på hennes jobb lite snabbt och hälsade och så kom vi överens om att vi skulle ta en kaffe efter jag var klar på mötet och hon slutat jobbet. Go frendly är ingen dejting app utan en app för tjejer att träffa nya tjejkompisar. Det kändes väldigt br måste jag säga hon och jag klickade nästan på en gång vi satt på espresso house i nästan 2h och pratade om allt. Hon accepterar mig eller respekterar mig för att jag sitter i rullstol hade inte sagt det innan och var lite orolig. Men hon tänkte som jag tänkte att det egentligen inte borde spela någon roll då der är mig hon ska träffa och inte rullstolen. Och hon har inga problem med att jag är bisexuell heller så jag kände att jag kunde vara mig själv. Och för mig är det a&o.

Det blev en tomtelatte fick mig allt en julkänsla😍👌

Men det kändes bra och vi är rätt lika vi är båda openminded och tycker att alla får leva som dom vill. Så jag har haft en bra dag. Tack 🌺@Semikolon för att du tipsade om denna app. Vi har träffats en gång nu bara men det klickade och det känns som vi kommer träffas igen. Och på måndag kommer jag säga upp kontaktpersonen så som det kändes idag kändes det inte och känns tveksamt att det kommer göra det framöver. Då vi är ganska olika kommer inte kunna vara mig själv vilket är väldigt viktigt. för mig. Hon och jag har två helt olika kulturer då hon inte är från sverige och ska säga de att det har INGET med att göra att hon är ifrån ett annat land att göra med utan kemin stämmer inte överens och det som är viktigt för mig. Så vill inte att ni ska tro att jag är rasist för det är jag VERKLIGEN inte. Vill bara säga de så ni vet.

Hoppas er helg blir bra!

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Vad roligt att du träffade en vän från appen och vad kul att du fick tips av Semikolonnouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Ja jag är glad att jag följde hennes tips🌸😊nouw.com/amandizan
charlottelinden
charlottelinden,
Jag är verkligen också en nattuggla. Tyvärr. Inatt kom jag inte i säng förrän klockan 03..nouw.com/charlottelinden
Amandizan
Amandizan,
Haha jag kom inte i säng före 3 heller snarare efter 3 la jag mig 😂nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229