Bra film men

Hej!

Hur mår ni?

Jag har mest tagit det lugnt idag. Varit ner till mitt postfack och hämtat upp en tidning som jag ska anvnda och göra ett samandrag av en nyhet till på måndag. Så det tänkte jag börja med ikväll.

Nu till rubriken. Jag har ju lyssnat på miss peregrines bessynerliga barn serien och igår blev jag klar och idag tänkte jag att jag skulle se filmen. Den filmen var bra men böckerna är ju betydligt bättre än filmen och blev lite besviken att dom hade ändrat om lite från boken i filmen men över lag så var filmen bra. Spännande men ja, det är nog som alltid att böckerna är mycket bättre än filmen.

Det var helt klart värt att lägga ner tid på för den var inte tråkig men man blir ju besviken när man har läst boken och sen märker i filmen hur dom har ändrat om saker. Nej det gillar jag inte. här nere ser ni boken filmen är baserad på 👇

Nu så ska jag försöka börja med min läxa eftersom jag inte var i skolan igår så fick jag en uppgift så tänkte försöka börja, även fast jag inte riktigt vet hur långt det ska vara det sammandraget men först måste man ju hitta en artikel att skriva om. Efter det blir det antingen en dusch eller mat. Ska klippa mig imorgon så får fixa håret tänkte jag så det är tvättat imorgon. Det är skönt när de tvättar håret men det kostar extra. Sen är det aldrig fel med en dusch heller.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #nouw #filmtips #nouwsweden

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Jag har oxå tänkt o se den filmen men vart hittar man den ?
fibrolivet
fibrolivet,
Håller med, många gånger blir man sååå besviken på filmerna. Första gången jag blev riktigt riktigt besviken var när jag hade läst Michael Endes bok den oändliga historien och som jag längtade efter filmen och sååå besviken jag blev.
nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229