Början på en ny resa?

Hej!

Hur mår ni?

Här är det bra eller iaf bättre än igår. Tack för alla fina kommentarer. Ja jag kommer förmodligen göra fler misstag och så är det ju., Men idag har jag ringt till min godman och förklarat för henne att min farmor inte har släppt detta med att jag lånade ut pengar, först sa hon att jag kanske skulle skriva ett brev så farmor får läsa det men risken finns ju att hon inte ta in det ändå för hon dels inte litar på mig och är väldigt överbeskyddande över mig. Så jag och min godman ska träffa farmor om ca 2 veckor första juli så min godman får förklara för farmor att jag faktiskt har lärt mig av mina misstag. Och att jag tar ansvar och tänker till nu några gånger extra. För det gör jag nu. Där och då lyssnade jag inte alls på magkänslan som jag skulle ha gjort. Så nu lyssnar jag alltid på min magkänsla.

Är jag nervös? Ja vill jag helst av allt bara gömma mig under kudden och strunta i detta? Ja Men jag tror att detta är ett steg för att jag ska växa lite till och vi kanske blir osams men som min psykolog säger allt vara inte för alltid. Så ja vi kanske blir osams men då får det vara så den risken tar jag. Är trött på att må dåligt och hela tiden bli påmind om mina misstag. Jag vill hitta mig själv och lära känna mig själv och då kanske man ibland får gå emot sin familj lite för att själv må bra. Det handlar inte om att vara självisk.

Ska tillägga att jag vill inte klippa kontakten med min farmor det som är tanken med detta är att hon ska kunna släppa detta och ge mig mer space så jag kan hitta mig själv och lära känna mig själv. Så det hela handlar om att få henne och backa. Jag tror att jag idag har startat ett nytt kapitel i mitt liv och en ny inre resa. Tror verkligen detta kan hjälpa mig att hitta och lära känna mig själv mer. Och om det nu är så att det visar sig att vi inte har kontakt och att hon och jag inte har kontakt på ett tag. Då är det så. Jag är inte själv.

Och tack till alla er som inte dömer mig. Jag skriver detta för att visa att det finns dom som har problem och kanske inte har en riktig kärnfamilj utan att vi alla har våra problem och så är det. Vill okså visa att trots att det ser ut som att vi har en nära relation jag och min farmor så kanske det inte riktigt stämmer, det har liksom ändrats.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Jozzan95
Jozzan95,
🤞håller tummarna💕nouw.com/jozzan95
Jenny
Jenny,
Åh fina fina du!!!
Jag tror inte din farmor bryter kontakten med dig! Hon verkar bara vara orolig och vilja ditt bästa även om hon inte förstår att du faktisk inte kommer göra om samma misstag igen.
Jag tror och hoppas att samtalet kommer att gå bra och ni båda kommer känna en bättre efteråt.

Kram kram
jenzel.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229