Boktips Boktips

Hej!

Hur har eran dag varit?

Min har som sagt varit lugn och jag har inte gjort mycket alls mest legat i soffan och varit rastlös. När man inte vet vad man vill göra men ändå vill hitta på något. Lite så har jag känt. Men nånting jag har gjort idag som jag tycker är så mysigt och lugnande är att lyssna på ljudbok och idag har jag lyssnat klart på 3 boken om miss peregrines besynnerliga barn.

Den är precis som dom andra 2 böckerna lika spännande om inte mer spännande. Jag har legat och lyssnat på boken när jag inte har kunnat sova,när jag har åkt till skolan och varje gång så är man liksom fast och vill veta hur det går. Om jag ska vara helt ärlig så är nog del 3 den jag tyckte bäst om.

Handlig: Nu i sista boken så är miss pergrene fortfarande kidnappad och försvunnen Emma och Jacob försöker hitta deras beskyddare och deras vänner och rädda dem. Men uppdraget är farligt Dem är i London och nånstans hålls deras vänner fångade. Det är monster som är ute efter dom, men Jacobs kraft är att han kan se dem. Ett tag klarar dem sig men de blir fångade och Jacob och Emma måste kämpa för att komma därifrån levande med alla andra. Tack ,@fibrolivet för att du tipsade om böckerna så bra, Dock det ända jag har stört mig på igenom hela böckerna är Jacobs föräldrar.Bara jag tänker på hur dom var nu i denna bok så blir jag irriterad. Det finns en fjärde bok som heter dagarnas karta. Men just nu känner jag mig färdig med denna serie.

Nu har jag nyligen ätit rester hade lite stuvade makaroner och falukorv kvar som jag åt idag. Jag älskar stuvade makaroner. Men ljudböcker är bra det får min inre stress och oro att lugna ner sig som jag kan behöva. Nu vet jag inte vad jag ska göra resten av kvällen. Känner mig en aning rastlös fortfarande. Men nu när jag har läst klart böckerna så ska jag se filmen.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #boktips #nouwsweden #nouw

Gillar

Kommentarer

Fnulan
Fnulan,
Åh så toppen att du tipsar, superbra. Jag är så dålig på att hitta nytt!www.fnulan.se
Amandizan
Amandizan,
Varsågod jag tycker det bara är kul att tipsa folk 😊nouw.com/amandizan
fibrolivet
fibrolivet,
Ha ha, japp man kan bli riktigt irriterad på föräldrarna, de två första böckerna tänkte jag inte så mycket på det som i de senare... ibland är det riktigt riktigt skönt att försvinna in i en ren fiktion bok och det är precis lika spännande, om inte mer, som en mer verklighetstrogen bok.nouw.com/fibrolivet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229