Bloggare jag vill träffa #4

Hej och godkväll!

Hur har eran söndag varit?

Jag har bara tagit det lugnt och sovit av och till i soffan vilket har varit väldigt skönt. Tittat på Brotsjournalen har jag också hunnit gjort den nya säsogen med GW började nu den 26 sep. Och jag ser ju redan fram mot nästa avsnitt som är nästa vecka. Sen har jag lagat mat och jag gjorde korv med mos och då denna gången blev det hemmagjord potatis mos. Det var väldigt gott. Känner att halsen börjar bli bättre nu. Så jag behövde verkligen en hel dags vila. Tänker även vila en del imorgon med.

Matlusten börjar komma tillbaka men lusten att laga mat är ju inte riktigt 100 än så då passar det bra med något lätt lagat. Och hemmagjord mos är ju gott😍

Nu tänkte jag bjuda på en lista igen har gjort två av denna förut och listan jag pratar om är: bloggare jag vill träffa. Det finns nämligen några till som jag vill träffa.

1. Carolina- Hennes blogg har jag läst nu ett tag och även fått böcker av henne. (Nej jag har inte börjat på någon av dom än) Går lite segt med att läsa fysiska böcker just nu. Men hon är så härlig och utstrålar så mycket glädje i sin blogg Ho är omtänksam och snäll och jag hade mer än gärna träffat henne och tagit en fika med henne och lärt känna henne bättre. Hon verkar lugn men ändå vilja hitta på saker. Henne hade jag gärna haft som en vän.

@sabinakilpinen- Henne har jag faktiskt träffat på några gånger på Ica när jag har varit och hämtat matkassarna från food2change några gånger. Hon är trevlig och snäll Jag har ju inte vågat riktigt gå fram och börjat prata med henne de senaste gångerna. Dock var det ett tag sen jag träffade på henne nu. Men jag är ju väldigt blyg av mig så vågar ju inte riktigt ta första steget själv. Henne hade jag mer än gärna träffat igen på en fika och haft som vän.

Hanna- Hennes blogg har jag också läst ett tag och jag gillar hennes blogg. Hon delar mycket om sitt liv och träning men även vardagen. Hon pushar en och får en att må bra. Jag skulle mer än gärna träffa henne för vi är rätt lika hon och jag har jag märkt. Och sen så skulle jag vilja veta allt hon pluggar om. Hon är omtänksam och snäll en fika med henne tror jag skulle göra mig gott, hon skulle verkligen kunna pusha mig och ge mig energi.

@fibrolivet- Henne har jag också en del gemensamma intressen med. Hon brukar ju vara i Västerås och sist hon var här hade jag önskat att jag hade frågat om vi hade kunnat setts på en fika. Vi delar samma typ av böcker och serier och det var något jag inte trodde från början. Tror att det skulle bli väldigt intressanta samtal med henne för ho är verkligen så himla klok.

Och den sista jag tänkte skriva om är nämligen en youtuber. Jag skulle vilja träffa Johanna Aka Joyj hennes youtube hittar ni HÄR Ju mer jag ser på hennes videor desto mer inser jag att henne skulle jag verkligen vilja umgås med för det hon gör i sina videos är precis sånt jag älskar. Hon pratar om kidnappningar, olösta mysterier, creepypasta. crime. Ja hon och jag har ju helt klart en del gemensamt. Så hade varit jättekul och träffa henne.

Detta var alltså dessa jag vill träffa om jag fick och alla bloggare som jag har skrivit om är alla fantastiska!

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #youtube #lifeinsweden #västmanland #nouw

Gillar

Kommentarer

Ullie,
ja men visst blir det liksom ett vänskaps band me så många o många som kikar in o man blir vvän me så mysigt
weberskold..se
Amandizan
Amandizan,
Ja det var bra förklarat för det blir ju lite så för man får en vänskap
nouw.com/amandizan
Yela,
Så himla fint inlägg! Flera av dom jag också gärna skulle vilja träffa & såklart dig med vännen 😃🌸
yela.se
Amandizan
Amandizan,
Jag skulle också vilja träffa dig du verkar så snäll och omtänksam 💗
nouw.com/amandizan
MammaJenny
MammaJenny,
Vilket underbart inlägg 😊 Det finns en del bloggare jag också hade velat träffa. Så kul 😊 Kram
nouw.com/mammajenny
Amandizan
Amandizan,
Vad kul att du tycker om inlägget! Ja det finns så många bra bloggare😊
nouw.com/amandizan
Lexochlogan
Lexochlogan,
skönt att du känner dig lite bättre i alla fall. Riktigt kul att du lyfter fram andra bloggare, ett perfekt sätt stt hitta nya konton. Tycker det är fler som borde göra denna typ av inlägg ♥️
nouw.com/lexochlogan
Amandizan
Amandizan,
Det är faktiskt skönt att jag mår bättre idag😊vad kul att du gillar detta inlägg ja jag tycker det finns så många bra bloggare❤️
nouw.com/amandizan
Madde,
Dom kanske ser en ära i att träffa dig också 😊😊😊
www.nouw.com/madelena
Amandizan
Amandizan,
Ja det kanske dom även tycker😊
nouw.com/amandizan
carro,
Vad skönt att du är på bättringsvägen och börjar få tillbaka aptiten.Ibland kan det vara skönt att fixa ordning något enkel middag.Det finns väldigt många blogg kollegor som jag skulle vilja träffa
cuevas.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Ja enkel mat är ju väldigt bra och laga när orken inte finns
nouw.com/amandizan
asemartensson
asemartensson,
Hoppas du får träffa nån av dom snart 😀
nouw.com/asemartensson
Amandizan
Amandizan,
Tack det hoppas jag med 😀
nouw.com/amandizan
Jeanette ,
Bra med mat som går fort att laga, för såna dagar har jag då jag verkligen inte orkar stå så länge i köket.
nouw.com/jiathomsen
Amandizan
Amandizan,
Nej vissa dagar så varken orkar man eller vill man inte laga mat😊
nouw.com/amandizan
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Kul att se vilka du vill träffa 😊 Har också gjort en sådan här lista 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
Amandizan
Amandizan,
Ja jag såg det kul att du också gjorde det😊
nouw.com/amandizan
fibrolivet
fibrolivet,
Aww men vad fin du är, klart du skulle frågat om en fika. Det hade varit kul. Nästa gång kanske?😍
nouw.com/fibrolivet
Amandizan
Amandizan,
Ja absolut jag tycker vi kör på en fika nästa gång, säger du till nästa gång du kommer till Västerås? 😍
nouw.com/amandizan
fibrolivet
fibrolivet,
Absolut, så länge inte schemat är helt fullspäckat. Nästa gång blir nog nu i oktober. Men då ska jag även ett par dagar till Stockholm på kurs. Men jag hojtar till.
nouw.com/fibrolivet