Bloggare jag skulle vilja träffa #3

Hej!¨

Hur har eran dag varit?

Här har det inte hänt så mycket de dåliga vädret har hållit i säg så jag har bara tagit de lugnt och lyssnat på musik. Somnade en stund på soffan tidigare, nu funderar jag mest på vad jag ska äta. Har ingen aning. Det är liksom samma fråga varje kväll. Men jag har inte gjort så mycket idag och nu börjar jag få ont i huvudet också misstänker att jag är lite stressad/nervös över att träffa min nya kontaktperson imorgon. Men det blir nog bra. Tänkte vi kör en lista om bloggare jag skulle vilja träffa, sist jag gjorde denna lista var i januari.

1. @minasvarld - Henne skulle jag så gärna vilja träffa. Hon verkar så snäll och positiv, hon försöker alltid tänka positivt och hur man kan göra något mindre bra till positivt. Hon inspirerar så mycket och så klok. Tror verkligen att några timmar med henne så är man fylld med ny energi och nya idéer

2. @Sannaevelyne - Henne skulle jag så gärna vilja träffa. Hon verkar så lugn, omtänksam och snäll. Vi har en del gemensamma intressen. Kan tänka mig att vi skulle sitta i timmar och prata om böcker och resor. Hon är en sån person jag så gärna skulle vilja ha som bän. Även om vi inte har allt gemensamt- vilket absolut inte behövs tycker jag. Utan jag tycker verkligen hon har en sån fin personlighet.

3. @Jessicaburman- Henne vill jag så gärna också träffa. Hon och jag verkar ha så mycket gemensamt både i intressen och hur vi är som personer. Jag kan se mig själv lite i henne. Vi är båda envisa och ja både på gott och ont. Jag ser mycket i mig själv i henne och jag känner att jag kan vara mig själv med henne.

4. Michaela- Henne vill jag också träffa. Hon verkar så snäll och man kan prata med henne om allt. Hon älskar att laga mat och att baka. Eller jag vet inte om hon älskar det men hon verkar tycka om det. Och det gör även jag. Fast jag föredrar att laga mat. Vi har en del gemensamt och ju mer jag läser hennes blogg ju mer känner jag att jag så gärna vill träffa henne. Hon är så snäll och omtänksam. Hon verkar vara lugn men samtidigt kan hon vara full med energi.

5. @sandifighter - Är inte säker på om jag har sagt i mina tidigare inlägg om bloggare jag vill träffa om jag vill träffa henne. Men jag vill träffa henne och vi pratar en del redan och jag kan prata med henne om allt. Hon hjälper mig mycket, lyssnar och är ett otroligt bra stöd.

Ska tillägga att jag är för feg för att ta kontakten och börja lära känna dom mer. För jag tänker att de kanske inte vill prata med mig. Eller att jag stör, osv Jag vet att man inte kan klicka med alla och så är det ju men, jag vet inte dessa bloggare känner jag verkligen att jag skulle trivas med, fast å andra sidan kan man inte veta säkert förens man har träffats. Men som sgt jag fick ihop en lista med 5 personer till! Helt otroligt men ja ni ska veta att ni är fantastiska bloggare allihopa. Och jag hoppas ni kommer finnas i mitt liv.

Ps finn såklart fler bloggare jag vill träffa. Men dom tar vi i ett annat inlägg.

Kram/Amanda

#nouw #influencer #bloggar #influencerlife

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Hoppas att du får träffa dem någon gång ❤️ Så kul tycker jag att man kan skaffa vänner via bloggar! 😍 Kraamnouw.com/naatly
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh det är så fantastiskt att det finns så många man vill träffa i bloggvärlden. Listan kan verkligen göras så lång vilket är underbart. Jag tycker verkligen att du ska träffa folk från bloggvärlden, det är helt underbart 😊 nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229