Blivit en människa igen

​Hej!

Hur har eran dag varit?

Här har det varit rätt lugnt sen sist. Jag har vilat en hel del och försökt blivit av med huvdvärken/migränen och nu känner jag mig som en människa igen. Jag har tidigare idag städat och torkat golven med hjälp av boendestöd så har iaf fått det städat och gått ut med sopor. Och efter det så vilade jag en stund. Nu har jag nyligen tagit en dusch och jag känner mig "frisk" nu När jag gick upp idag så såg det ju ut som jag kunde sälja smör med mitt eget hår. Och huvudvärken satt kvar lite så kände mig lite sjuk och inte alls pigg. Men nu efter duschen så är jag som ny igen och har fått tillbaka mer energi. 

Känslan av att vara nyduschad är så skönt 😍

Jag skulle egentligen ha duschat igår, men eftersom migränen kom tillbaka är ju inte det första man tänker på att ställa sig i duschen. Även om en dusch brukar hjälpa att tex massera hårbotten och stressknölarna för det är ju där huvudvärken kommer ifrån. För då kan min migrän släppa om jag först masserar och sen duschar varmt då kan det mjuka upp spänningarna. Men Insåg ganska snabbt igår att det var bara att lägga sig. Så duschen fick vänta. Nu är ju bara frågan vad jag ska göra ikväll för nu har jag mer eller mindre sovit bort 1 dag redan så nu har jag ju sovit ikapp dom timmar jag har behövt. Så vad jag ska göra ikväll får vi se. Jag är ju inte speciellt trött om man säger så. Sov någon halv timme tidigare. Men tänkte iaf börja med att se ett till avsnitt av serien you, då det inte blev av igår.

Och sen kanske man ska läsa... Går ju inte så bra att läsa när man har migrän för då koncentrerar man sig och huvudvärken blir värre. Så nu är jag sugen att läsa en bok. Eller sova kanske vore en bättre idé att göra så migränen inte kommer tillbaka nu när den är borta.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #migrän #migraine

Gillar

Kommentarer

JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
skönt att du mår bättre nu! De är riktigt härligt med nystädat och så vara nyduschad på det är riktigt skönt 😊nouw.com/juliaelisabeth
Amandizan
Amandizan,
Tack Ja det känns så skönt att må bättre igen och att få gjort lite😊nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Tycker så synd om dig som behöver dras med den där migränen 😓 Kram ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229