Behöver era tips!

Hej!

Hur har eran Torsdag varit? Jag skrev först lördag😂

Min har varit produktiv, har som sagt svarat på en hel del kommentarer och sen så när jag var klar med det så tog jag mig en varm och skön dusch. Var verkligen jätteskönt, hade lust och vara kvar där läääänge. Sedan när jag var klar så tog jag tag i något som jag har känt ett sug för att göra men bara inte tagit tag i "lat" Jag spelade in en video. Blev ganska kort en men känner att jag vill komma igång med det och ge detta en ärlig och seriös chans.

In the making

Så nu har jag gjort något jag vet som har varit väldigt efter längtat och jag hoppas att denna gången ger jag inte upp. Jag har alltså redigerat en video och även publicerat den.

Men nu är det så här att jag vill att ni ger mig tips på videos ni vill se. jag har redan några ideer men dela gärna med er. Då kan jag dels välja lite men också så vet jag vad ni vill se? Ställ gärna frågor för jag tänkte nämligen ha en Q&A på min kanal men mer om det i videon😉 Prenumerera gärna🙏

Resten av kvällen har jag inte gjort så mycket. Ligger och kollar på Sofias Änglar. Imorgon ska jag träffa min kontaktperson så då ska jag in till Erikslund shoppingcenter i Västerås. Hon kommer vid 14 så jag hoppas att det inte är för mycket folk. Innan jag avslutar ställer samma fråga som i andra inlägget: Ni som har gjort en poddcast vilken app har ni använt när ni spelar in och regredierar?

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #youtubers #youtube #västmanland #nouw #nouwsweden

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Vad roligt att du gör video och fint du satt ihop den =Dnouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Tack så mycket 😊nouw.com/amandizan
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Du är så grym! Älskar dina videos! Hur duktigt är du inte ? Ska kika på den dirket <333nouw.com/paulinarodhe
Amandizan
Amandizan,
Tack så mycket jag vet att du har väntat och nu äntligen har jag gjort en😊❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229