Bara väldigt varmt

​Hej!

Hur har eran dag varit?

Här har den varit lugn och bara väldigt varmt. Som sagt så lät jag persiennerna vara nere och det har bara varit väldigt varmt och inte som igår när det kändes som bastu. Så jag var iaf smart idag och lät de vara nere vilket var bra. Annars idag har jag inte gjort så mycket. Har legat i soffan och lyssnat på mordpodden mest. Det är ju så spännande + att jag läste några kapitel ur bombmakaren och hans kvinna. Som Leif GW Persson har skrivit, men efter att ha läst en stund blev jag trött. Även om det inte är bastu inne så är det varmt. Därför har jag mest legat i soffan idag också. Igår kände jag mig bara som jag kokade inombords av värme men idag har jag känt mig mer som en människa. 

Det som är så bra med den här boken är att det är korta kapitel viket är bra nu när det är varmt annars skulle jag inte orka läsa en fysisk bok nu. Såg att storytel har flera av hans böcker så när jag är klar med denna ska jag fortsätta där.

Annars så har jag hunnit dra av 2 avsnitt av The flash och det är även den bra serie. Kollade på de innan jag bestämde mig för att äta och sen hoppa in i en dusch. Och det var så skönt att stänga av vattnet sen när jag skulle tåla in mig och ha shampoo i håret. Det blev liksom så svalt så det var riktigt skönt. Sen när jag var klar så öppnade jag balkongdörren nu när det har blivit lite svalare ute så vill jag ha in sval luft så jag kan somna ikväll. Och jag ska gå igenom matten innan sängen. Jag väljer att plugga nu när det är kväll när det inte är så varmt. Då kan jag koncentrera mig bättre. Annars blir jag bara trött av värmen. Till er som orkar sitta ute och plugga. NI är så duktiga.

Kram/Amanda

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Jag är ett big fans av GW men har ännu inte läst någon av hans böcker.kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Det är faktiskt den första boken jag läser som han har skrivit nouw.com/amandizan
sweetwords
sweetwords,
Ja så har det varit på vårt jobb med, väldigt väldigt varmt, Min sambo gillar GWnouw.com/sweetwords
Amandizan
Amandizan,
Gw är en intressant person som är väldigt kunnig om sakernouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229