Bacongratäng med spagetti

Hej!

Hoppas er måndag har börjat bra?

Här har det varit lugnt, lyssnat på ljudbok och svarat på mail och bara tagit det lugnt. Vädret har ju inte varit på sin bästa sida. Men nu på kvällen tog jag mig en dusch då håret behövdes tvättats och jag ska träffa min psykolog så bäst att göra sig ren. Var väldigt skönt med en varm dusch då det börjar bli lite kallt ute nu. Men när jag var klar så slängde jag ihop en riktigt god middag nämligen. Jag blev sugen på makaronilåda fast jag ville använda spagetti och de sista jag hade av mina vegetariska bacon. Sagt och gjort letade jag upp ett recept på pinterest för och kolla vilken temperatur ugnen skulle va på

Du behöver:

Spagetti

Bacon/Korv

Mjölk

Ost

Kryddor

Det fanns vissa saker som det stod i receptet som man skulle ha som jag inte hade hemma. Så jag gjorde på mitt sätt fast jag gick efter detta RECEPT i grunden men istället för att använda gul lök så hade jag vitlökskrydda. Och sen cream bonjour med vitlöks smak i. Ugnen hade jag på 225 grader som det stod i receptet. i ca 30 min. Jag la spagetti i botten sen vegitarisk bacon, spagetti igen innan jag la på vitlöksosten och sen mjölk och sist ost ovanpå.

Slutresultatet😍.

Jag kallar det mer fö en bacongratäng än makaronilåda men skillnaden är bara att jag tog ett sånt recept i grunden för makaronilåda men jag gjorde på mitt sätt. Skulle jag kunna tänka mig göra maträtten igen? Absolut, jag tyckte det var gott och kommer göra det fler gånger. Kanske att jag har maten inne en liten stund längre då bara. Men jag är nöjd med hur det blev då det var första gången.

Nu är jag mätt och belåten, nyduschad så nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, läsa lite bloggar och se något på netflix innan sängen kallar.

Kram/hugs/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #recept #recipes

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Lät verkligen gott 😱nouw.com/jenniesh
Amandizan
Amandizan,
Det var också väldigt gott😊nouw.com/amandizan
Fnulan
Fnulan,
Men gud så gott. Jag ÄLSKAR gratänger. Det är ALLTID gott!! Tack för tips!www.fnulan.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229