Back on track

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår fint, kom iväg till skolan idag kändes som det var måndag då jag var sjuk i måndags. Men upp och iväg kom jag. Var tillochmed så duktig igår att jag både gjorde frukost och lunch till idag. Att jag skulle äta frukost tidigt på morgonen innan skolan faller inte för mig utan nu när jag har haft migrän kanske jag måste ställa om. Alltså att om jag ska klara av kursen så är mat något jag borde ha. Så därför gjorde jag frukost, oftast brukar jag bli vrålhungrig vid 10 när rasten är tidigare har ju magen skrikit klockan 12 men inte idag då jag åt när jag var hungrig. Så lite vuxenpoäng till mig👌 ''''läraren tyckte att de övningarna jag jobbade med hemma hade jag gjort bra, nu ska jag bara försöka mig på att förstå division också, berättade iaf för min lärare att jag tycker det blir enklare när hon och jag sitter tillsammans. Så på onsdag nästa vecka har jag prov igen och denna gången känns det om det kommer gå bättre då jag har börjat lära mig nu hur man räknar med decimaltal. Det går framåt men med småsteg, och jag är ändå glad.

När jag sen fick sluta kunde jag ta halv 2 bussen hem då jag fick sluta tidigare. Har fått övningar jag ska läsa på tills på onsdag och det bästa av allt är att nu är jag långledig till på onsdag då fredagens lektion blev inställd och på måndag är jag inte i skolan för jag ska träffa psykologen då. Så tänker ta all denna lediga tid och plugga samt vila och ta det lugnt. Annars idag så tog jag tag i disken när jag kom hem och även tog mig en kopp kaffe och svarade på era kommentarer. Och vid 4 så kom det personal från boendestöd, vi pratade lite samt dammsög och pumpade min hjul insåg igår att det nämligen var dags.

Nu blir det att ta det lite lugnt, ska även försöka ta mig en omgång med min epilator då jag behöver raka benen men det gör ju så ont. Tar jag vanlig rakhyvel så börjar jag bara blöda istället och måste raka mig oftare så kör med epilatorn. Vad ska ni göra idag?

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Ariella
Ariella,
Vad skönt att det går bättre. Jag och siffror går inte ihop. Hur trivs du med boendestöd? Jag funderar fram å tillbaka på det nämligen. Har nu precis fått en ledsagare. nouw.com/ariella
Amandizan
Amandizan,
Nej jag och matte fungerar inte jättebra heller. Tycker det fungerar bra med boendestöd har det 2ggr i veckan nunouw.com/amandizan
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men vilken fin bild på dig vännen! <3matildaberlin.se
Amandizan
Amandizan,
Tack så mycket ❤nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229