Att ha migrän

Hej!

Hoppas er fredag har börjat bättre än min.

Tänkte dela med mig hur det är att ha migrän och jag tror nog dom flesta vet hur det känns men just för mig, då jag kan ha fler olika från gång till gång. Men i skrivande stund sitter jag med en stor kopp kaffe och ganska starkt kaffe för och se om jag vaknar till. Har haft migrän inatt när jag gick och la mig. Började med att jag tappade känseln denna gång så tog migtäntablett och la mig. Sen när jag vaknade imorse så kände både mitt huvud och kropp tung vilket var jobbigt. Sen att jag hade haft skumma drömmar inatt gjorde inte saken bättre.. Kände som jag var i ett vakum och inte helt var vaken. Oftast när jag har migrän så har jag ont i huvudet och mår illa men gånger som denna tycker jag ör riktigt läskigt. För det känns liksom inte som huvudet är med., men tur är väl att det inte är så ofta som den här typen av migrän jag får.

Varför fick jag migrän då? Tror det var för att jag inte åt något när jag kom hem igår. Vilket jag skulle ha gjort egentligen. Men kände mig inge hungrig så därför struntade jag i det. Vilket gjorde att jag vaknade upp med huvudvärk. Men när jag åt tidigare så släppte huvudvärken så det var ju mat jag behövde. Annars så tror jag också att det finns en annan anledning också och det är att jag är så stel i nacken och axlar som gör att jag får migrän så ofta nu.

Så detta var min dag hoppas er dag har varit bättre. Som sagt jag har vilat mest hela dagen.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

jessina
jessina,
Usch så jobbigt med migrän 😢nouw.com/jessina
Amandizan
Amandizan,
ja det är verkligen inge kul denna gång nouw.com/amandizan
labradorliv
labradorliv,
Ibland får man lov att ha det. 😟 Är kroppens sätt att säga att något är fel och att man faktiskt behöver ta ned tempot lite. <3 Krya på dig nouw.com/labradorliv
Amandizan
Amandizan,
Tack så mycket idag mår jag bättre 😀nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229