Åter en trött måndag

Hej!

Hur mår ni?

Jag är helt okej men som alltid trött, jag har varit trött mer eller mindre hela dagen men jag kom upp halv 10. Hade lust att avboka boendestöd och sova vidare men jag kom upp. Julgardiner och ljusstake åkte fram och bytte även i sängen. Så nu har jag en nybäddad säng, julgardiner uppe och ljusstake framme. Det är ju första advent på söndag så nu kände jag att det var helt okej att ta fram sakerna. Nu ät det ända som saknas snön så man får lite julkänsla. För det känns som en vanlig dag, har ingen direkt julkänsla.

Måste ändå säga att jag tycker det är så otroligt fint med ljusstake det gör det så himla mysigt😍

Fråga mig inte vad de blåa prickarna är, har ingen aning😂

När vi var klara med att ta fram alla julsaker så gick dem och jag åt frukost och gjorde mig klar för att åka till Västerås och skolan. Trodde att det skulle vara rätt skönt ute idag men när jag kom ut insåg jag att det var väldigt kyligt ute. Så det var skönt när bussen kom.

Märks att jag var trött idag då jag glömde min blipp till hissen i skolan, Tar med nyckel och läxan men blippen ligger kvar hemma. Kommer på det när jag går in att den inte är med. Ändå låg den framför ögonen på mig, mitt på bordet. Så som tur var fixade min lärare så jag kom upp, mailade henne. Men trodde först jag skulle få åka hem. Så ja idag har jag varit trött. Innan jag åkte hem var jag in på Apoteket och hämtade ut medicin så jag bara kunde gå hem. När jag kom hem däckade jag på soffan. Tröttheten har varit som ett tungt moln över mig men nu efter att ha fått sovit lite är jag lite piggare.

Snart blir det att laga middag, tog nyligen fram lax och tänkte steka potatisen som blev kvar från igår men först blir det att svara på kommentarer och bara ta det lugnt.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #västmanland #nouw #nouwsweden

Gillar

Kommentarer

karolineee
karolineee,
Ja de blå prickarna är från ljusstaken så det är inget onormalt:) Tråkigt att du fortfarande känner dig trött osv, hoppas du piggnar på dig snartnouw.com/karolineee
Amandizan
Amandizan,
Tack men det är nog mycket pga årstiden som gör mig extra trött😴nouw.com/amandizan
happyM
happyM,
Åhhh gud vad mysigt med både julpynt och renbäddad säng!! Stor kram ❤️nouw.com/happym
Amandizan
Amandizan,
Älskar att sova i renbäddad säng det är så skönt😍❤️nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229