Åska och första ridningen

Hej!

Hur mår ni?

Här är det bra, lite träningsvärk och trött. Men vi tar det lite längre ner först måste vi prata om nattens åska. Fy det var inte roligt. När jag gick och la mig så började såklart åska och regna. Det var inga små blixtrar och inga små läten från åskan det lät verkligen och att ligga i mörker var inge roligt alls för själva bullret från åskan blev ännu läskigare när man låg och skulle försöka sova. La mig tillochmed under täcket vid ett tillfälle för att det blixtrade. Nej jag gillar verkligrn inte åskan alls på natten. Och nu medan jag sitter och skriver detta har det börjat blivit väldigt mörkt ute, känns som åskan hänger i luften. Det skulle åska på eftermiddagen.

Men nu till något roligare så var det ju första ridningen idag på köpings ridklubb. Och idag så passade vi på att rida ute då det var soligt och varmt då på morgonen. När jag kom dit vid 10 så satt jag i solen och läste boken "och sen var hon borta" av Lisa Jewell Hann läsa 2 kapitel innan ridningen började.

Fläktade väldigt skönt där jag satt, satt lite i solen och lite i skuggan😍

Sen så var det då första ridningen och det var så mysigt att rida igen, hade som sagt lite träningsvärk när jag klev av eller snarare hoppade av men det gör inget. Det är ändå rätt skönt med träningsvärk och första timmen efter var värst nu har det blivit bättre. Vi red ut en halvtimme ungefär men hade där och då kunnat suttit en mycket längre stund. Hade nog haft ännu värre träningsvärk då😂 Jag rider igen via habiliteringen nu några gånger. Tror det är 10 gånger.

Jag tycker att denna bilden blev väldigt fin på oss😍

När jag kom hem sen gick jag till Ica och handlade bröd, sen var det även extra pris på tex sköljmedel så köpte även det då det börjar bli lite av det här hemma. Så blev lite saker men köpte det mesta då det var extra pris. Brödet jag köpte var det 20kr på då det snart skulle gå ut så tog det. Bättre att man tar det än att dom slänger det. Var även ut och slängde en del plast. Men nu har det hunnit blivit lite igen😂 Efter det åt jag frukost. Det var väldigt gott då jag var hungrig. Efter det somnade jag i soffan för jag var så trött.

Nu har jag nyligen druckit kaffe efter att ha vaknat från min tupplur. Men är fortfarande rätt seg och trött så är glad att jag handlade på en gång dels för orken och nu när det har blivit sämre väder.

Kram/Hugs/Amanda

​#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal 

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog
Så fin bilden är på dig och hästen 😊. Så roligt att du får rida, är det något som ingår då du har ditt handikapp? Att du har det som rehab? Vet att vissa får sådant och det tycker jag är helt underbart 😊www.saramadeleine.se
Amandizan
Amandizan,
Ja det ses ju som en behandling för att kunna stretcha benen och göra så jag slappnar av och inte är så stel 😊nouw.com/amandizan
Jessica
Jessica ,
Åh så söt häst, kul att du börjat rida igen själv är ja livrädd för hästar 🙈❤️
Amandizan
Amandizan,
Visst är det en söt häst😍nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229