Äntligen ledig!

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bra lite trött men det är jag mer eller mindre varje dag. Men nu är det äntligen fredag och helg. Så skönt ska verkligen njuta nu. Nästa vecka har jag inga lektioner men dock fick jag extra uppgifter jag ska göra nästa vecka. Vilket är helt okej jag behöver inte gå upp tidigt och det ser jag fram emot. Jag ska bara se till och vara klar med uppgifterna nästa onsdag alltså onsdagen efter påsk. Men nu ska jag ta helg. Och även njuta av att jag är klar med kapitel 3 i matten, ska ha prov i maj i kapitel 3 men får se om det blir tidigare. Annars så känns det att det är vår nu i luften, lite småkalllt när det blåser och i skuggan men i solen är det varmt. Under lunchrasten satt jag även och svarade på era kommentarer. Vissa utav er har fått frågor.

Och nu kommer det en bild på frallor och nu ska ni få veta varför. Igår innan jag gick och handlade så var jag ju så sugen på frallor med ost så jag köpte ost om pålägg. Och sen på kvällen så tog jag mig en sådan när jag skulle kolla på @SofiaLissmyr och @Viktorhognas senaste youtube video där dom äter cheseeburgare. Tänkte att det var lika bra att äta något till videon så man inte blir hungrig😂 Vilket jag annars brukar bli. Sen ändrade jag lite i designen på min blogg igår. Nu har jag en fråga till er. Jag funderar nämligen på att skaffa HBO är det värt? Finns det bra filmer och serier? Har sett att dom har en film som jag gärna vill se. Så ni som har eller haft, vad säger ni?

Nu blir det att vila en stund och kolla på ett par avsnitt av Arrow och njuta av ledigheten. Hoppas ni har lika fint väder som jag.

Trevlig helg/kram Amanda

Gillar

Kommentarer

Fnulan
Fnulan,
SKönt med påsklov och ha tid med serier =) Njut nu av ledighetenwww.fnulan.se
Amandizan
Amandizan,
Det ska jag verkligen göra😀👌nouw.com/amandizan
Trollkatt
Trollkatt,
Härligt med ledigt, och grattis till hur långt du kommit med matten! Jag har inte, och har aldrig haft HBO så har inga tips, men är det inte där the walking dead sänds? Om så, så vore det enough för att ha tjänsten ;p. paulatrollkatt.blogg.se/
Amandizan
Amandizan,
Haha ja jag älskar ju den serien så men ja det ska bli skönt med sovmorgon nunouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229