Äntligen!

Hej!
Hoppas er söndag har börjat bra?
Jag vaknade vid 11 men snoozade så ja somnade om flera gånger. När jag väl sen gick upp så tog jag tag i att raka benen. SÅ himla värt de, det gjorde ont då jag använder epilator. Vanliga rakhyvlar börjar jag bara blöda på benen av, men nu har jag lena ben igen. Eller ja den dog ju men mycket bättre än innan, men skulle behöva ta lite mer men det får duga. Så ja det tog sin lilla tid men med mark och Jonas podd i öronen gick det bra och lättare. Mycket skratt men även allvar i podden med.

Så Äntligen! Glad är jag att jag tog tag i det

Har ju bara dragit på det och mer o mer växer det ju så kände att nej idag får jag ta tag i det. Det gör ju jävligt ont så man drar ju sig lite för de men sen vet man ju hur nöjd man blir när man är klar. Dock ju längre man väntar desto längre tid tar det ju innan man blir klar men nu är det gjort det mesta iallafall. Behöver ju inte skämmas iallafall😂🙈 det säger ju en del! Men vad gör man när man inte orkar?
Nu ska jag äta upp smörgåsen har redan druckit upp kaffet. Men det är vad jag har sysslat med denna förmiddag eller ska man säga eftermiddag?🤔

Kram/Amanda

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Kamilla
Kamilla,
Jag fick också sovmorgon imorse. Den var så välbehövlig.kamillaskamera.com/
Madde
Madde,
Det påminner mig om att vinterpälsen måste bort senast i morgon 😀😀www.nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229