Äntligen

Hej!

Hur har eran söndag varit?

Min har varit lugn. Svarat på en del kommentarer och så har jag vilat en del. Men nu på kvällen fick jag också lite gjort. Jag har varit förkyld hela veckan så då har sopor som man sorterar i plast och kartong fått vänta. Och nu på kvällen tog jag faktiskt tag i just det att gå ut med plast och kartong och slänga det. Jag försöker vara miljövänlig och jag hjälper till genom att slänga plast och kartong. Har ju haft en del hemma nu under veckan men har inte haft den orken. Men nu var jag ut nyligen och tog även med mig andra sopor. Känns så skönt efter att ha legat sjuk i veckan att få ut sopor😍 Är du miljövänlig? Hur gör du?

Nu har jag även börjat funderat på vad jag ska göra till middag. Jag funderar på hamburgare med bröd det är jag sugen på så det får det nog bli till middag har jag tänkt. Det är gott och så går det fort att laga. Visst att jag har mer ork idag men lägger hellre ner den orken på att få plocka lite i köket. Vilket är gjort nu som känns skönt. Men apråpå nåt helt annat så ska ni får se vad jag åt till frukost igår.

En lite lyxigare frukost igår innan jag åkte iväg på dop😍

Igår blev det nämligen lyxfrukost i form av 2 smörgåsar och den sista kanelbullen jag köpte i fredags. Jag tänkte att jag kan ju få lyxa till det lite nu när jag har kanelbulle hemma att faktiskt äta den sista till frukost för det händer inte ofta. Att jag äter kanelbulle till frukost alltså. Och det var ju gott men jag orkade inte hela bullen. Blev ungefär halva innan det sa stop och jag blev mätt. Men jag skulle på dop och jag tänkte att jag måste ju äta lite mer än vad jag brukar så jag inte blir hungrig sen. Så en lite stadigare eller lyxigare frukost åt jag igår. Vilket inte var helt fel enligt mig😍 Och idag blev det bara smörgås och kaffe och ingen kanelbulle.

Nu ska jag nog gå och fixa mig lite käk då det inte fixar sig själv. Ibland vore det ju toppen om maten kunde fixa sig själv och man bara kunde ta maten och äta den när den var klar😂 Men det vore ju en dröm. Hamburgare med bröd var det.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #personal #lifeinsweden #tankarochfunderingar #västmanland #nouw #hallstahammar

Gillar

Kommentarer

Louiseelinore
Louiseelinore,
Haha ja de hade varit fantastiskt om maten fixade sig själv!<3nouw.com/louiseelinore
Amandizan
Amandizan,
Verkligen vore underbart dom kvällarna man inte orkar laga mat😍👌nouw.com/amandizan
Lexochlogan
Lexochlogan,
Försöker också sortera och göra det vi lan för miljön men det blir mycket sortering när man är så många som vi är så går minst en gång i veckan och lämnar. Barnen älskar att hänga med ocv slänga och sortera vilket jag tycker är positivt nouw.com/lexochlogan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229