Ännu ett paket

Hej!

Hur mår ni denna fredag?

Tänk att det är fredag, i min hjärna igår kändes det redan som fredag för mig, men då var det bara torsdag. Så idag är det fredag och här är det bra, jag har varit vaken en stund och idag kände jag på mig att det skulle ligga ett paket i boxen och det gjorde det. Jag bara kände det på mig så jag ville helst studsa upp ur sängen men nej det gjorde jag inte. Jag gick upp vid 12:30 läste/kommenterade bloggar och sen gick jag och kollade, och ja paketet från Bokus som jag beställde för lite mer än vecka sen kom idag.

När jag beställde paketet så valde jag fri frakt vilket betydde att ordern skulle skickas inom 11-20 dagar. Och i måndags så fick jag ett mail från Bokus att ordern hade skickats och så här mot slutet/början av helgen kom paketet. En bra början på en helg😃 Så efter att jag öppnat det tog jag kartongerna jag hade hos mig och gick och slängde dom där man slänger miljövänligt. Sen blev det kaffe och frukost.

Vet att det är många som säger att jag ska vara försiktig och absolut det ska man men jag har även rökelser hemma som jag använder för att rensa så att det inte kommer in energier. Jag tycker det är skönt med rökelser för det rensar all energi så som andras personer så som mina egna. Sista jag hade stark ångest så tände jag en rökelse och kände verkligen en stor lättnad över att ångesten inte hade lika stort grepp om mig. Så rökelser tar även bort en del av din ångest (iaf min) men självklart inte all. Men som sagt kortleken känns verkligen som min att jag ska ha den. Kommer dock vänta med att använda den tills jag har lärt känna den och kan den.

Än så länge känner jag att jag inte vill ta betalt när jag använder den utifall det blir fel. Så då blir det isf min första som jag känner och kan. Som ser ut såhär: Detta var min första som jag köpte för några år sen. Denna känner jag mig säker med så den vågar jag lägga avläsningar med och ta betalt. Men om man nu känner för att bli försökskanin på min nya kortlek så säg gärna till. Då gäller bara feedback tills jag känner mig säker och trygg.

Glöm inte föresten att gilla min facebooksida för mina andliga tjänster eller se vad jag tar för en avläsning så hittar du sidan HÄR Och skulle ni även vilja hjälpa mig att nå 10 gillningar eller fler för min facebooksida för min blogg? Skulle göra mig otroligt glad ni hittar den sidan för bloggen HÄR

Nu ska jag se till och svara på era kommentarer sen får vi se om jag sätter mig med kortleken eller om jag läser. Vädret här idag är inte det bästa.

Kram/Amanda

#nouwinfluencer #influencerlife #personligblogg #personligt #andlighet #tarotkort #ångest

Gillar

Kommentarer

Dajsiiiy
Dajsiiiy,
Alltid så kul med paket 😊 böcker är dock ej min starka sida nouw.com/dajsiiiy
Amandizan
Amandizan,
Oavsett om det är böcker eller något annat så är det kul med paket😊nouw.com/amandizan
Yela
Yela,
Åh är ju verkligen alltid så himla kul med paket! Hoppas du får en härlig läsning 🤗🌸yela.se
Amandizan
Amandizan,
Ja jag älskar att få paket det är så roligt💗😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229